goshko80 0 #1 Публикувано 14 Март, 2010 ПриветВчера минах през един трап и ми светна на таблото лампа - Multifunction Indicator Lamp. Имам си Сивика от почти година , но не съм ползвал сервизи до момента. Бихте ли ми препоръчали такива?Много благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 14 Март, 2010 Първо си попълни профила за да знаем къде да те насочим. По конкретно от кой град си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3 Отговорено 14 Март, 2010 Попълни си профила или кажи от кой град си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goshko80 0 #4 Отговорено 14 Март, 2010 Попълни си профила или кажи от кой град си.в софия съм, сивика е септември 2004, 1,6 двигател... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 14 Март, 2010 Ето заповядай колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goshko80 0 #6 Отговорено 15 Март, 2010 (Редактирано) Ето заповядай колега.Благодаря, колега!Само да попитам дали скоро си му ползвал услугите, защото от вчеар звъня на двата телефона - и двата са извън обхват.Възможно ли е да не са актуалните?Освен Омбре, други алтренативи има ли, защото ми е спешно?Много благодаря Редактирано 15 Март, 2010 от goshko80 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 15 Март, 2010 Колега, телефоните би трябвало да са актуалните. До колкото знам почивните дни не работят, делниците би трябвало да можеш да се свържеш. Ако имаш възможност най-добре отиди на място и няма да имаш проблем с комуникацията. Горещо ти препоръчвам да посетиш точно този сервиз, ако искаш качествена услуга. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goshko80 0 #8 Отговорено 15 Март, 2010 Колега, телефоните би трябвало да са актуалните. До колкото знам почивните дни не работят, делниците би трябвало да можеш да се свържеш. Ако имаш възможност най-добре отиди на място и няма да имаш проблем с комуникацията. Горещо ти препоръчвам да посетиш точно този сервиз, ако искаш качествена услуга. Успех. [/quo Ок, ще ходя на мястоБлагодаря много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stmar 0 #9 Отговорено 17 Март, 2010 Първо си попълни профила за да знаем къде да те насочим. По конкретно от кой град си.Търся сервиз в провинцията. От Русе съм. Май ще трябва да идвам до Сф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PHOTOCH 0 #10 Отговорено 22 Март, 2010 Аз съм доволен от сервиз ЮБИКО в Горубляне. Препоръчвам го! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове