Jump to content

Recommended Posts

Колеги здравейте.Искам да ви питам нещо колицата ми е със стоково окачване и ми се ще да си сложа разпънка ще имали някакъв ефект или само ще си дам парите на вятъра става въпрос за сивик 1992 хечбек

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравей колега. За каква разпънка става дума? Доста видове са, и се слагат на най-различни места. Целта им е сходна - предотвратяване на нежелани усуквания и различни по вид натоварвания в различни точки при по-екстремно каране. Като цяло не само пазят, но и подобряват поведението при определен стил. Например при градско шофиране не ти трябват такива неща, особено със заводското окачване. Натоварванията в различни точки са различни, и повече със спортно окачване, но ползата от евентуални подсилвания няма да се усети при каране по магистрала да речем...

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е китаец,най-вече духовно удовлетворяване ще имаш като ефект :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен няма да си дадеш парите на вятъра.В завойте ще усещаш разлика. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи става въпрос за разпънка на предницата тази която се слага отгоре на бумбетата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кефа цена няма - щом даваш за колата и ти е мания, значи най-малкото ще имаш душевно удовлетворение. Със сигурност няма да има негативен ефект - аз съм от 1 седмица със стрът и колата ми се струва доста по-стабилна (може и да си внушавам), но аз съм със спортно окачване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята е оригинална за EG civic, може би и аз си внушавам, но колата ми се струва доста по-стабилна, но и аз съм със спортно окачване. със сигурност ще има положителен ефект, било то и минимален и със сигурност отрицателен ефект няма да има!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз съм а д16з7 и си направих така разпънка и сам доволен да ти кажа има промяна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз скоро си сложих две стабилизиращи щанги отдолу определено си има разлика.Колата някакси по стегната се усеща като се минава през легмалите полицаи и дупките.Аз съм със заводското окачване за сега и въпреки това имам и желание и за горен стрът бар.Купуваи без да се притесняваш :lol:И кажи после как са нещата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СЛАГАИ НЯМА СТРАШНО ПО ЗЛЕ НЯМА ДА СТАНЕ ЕДИНСТВЕННО МОЖЕШ ДА ПОДОБРИШ НЕШТО В СЛУЧЕЯ СТАБИЛНОСТА :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...