CLERO 8 #1 Публикувано 13 Март, 2010 Колеги здравейте.Искам да ви питам нещо колицата ми е със стоково окачване и ми се ще да си сложа разпънка ще имали някакъв ефект или само ще си дам парите на вятъра става въпрос за сивик 1992 хечбек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 14 Март, 2010 (Редактирано) Здравей колега. За каква разпънка става дума? Доста видове са, и се слагат на най-различни места. Целта им е сходна - предотвратяване на нежелани усуквания и различни по вид натоварвания в различни точки при по-екстремно каране. Като цяло не само пазят, но и подобряват поведението при определен стил. Например при градско шофиране не ти трябват такива неща, особено със заводското окачване. Натоварванията в различни точки са различни, и повече със спортно окачване, но ползата от евентуални подсилвания няма да се усети при каране по магистрала да речем... Редактирано 14 Март, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 14 Март, 2010 Ако е китаец,най-вече духовно удовлетворяване ще имаш като ефект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4 Отговорено 14 Март, 2010 Според мен няма да си дадеш парите на вятъра.В завойте ще усещаш разлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #5 Отговорено 14 Март, 2010 значи става въпрос за разпънка на предницата тази която се слага отгоре на бумбетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 14 Март, 2010 Кефа цена няма - щом даваш за колата и ти е мания, значи най-малкото ще имаш душевно удовлетворение. Със сигурност няма да има негативен ефект - аз съм от 1 седмица със стрът и колата ми се струва доста по-стабилна (може и да си внушавам), но аз съм със спортно окачване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #7 Отговорено 15 Март, 2010 моята е оригинална за EG civic, може би и аз си внушавам, но колата ми се струва доста по-стабилна, но и аз съм със спортно окачване. със сигурност ще има положителен ефект, било то и минимален и със сигурност отрицателен ефект няма да има! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskinazi 1 #8 Отговорено 18 Март, 2010 колега аз съм а д16з7 и си направих така разпънка и сам доволен да ти кажа има промяна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #9 Отговорено 22 Март, 2010 Колега и аз скоро си сложих две стабилизиращи щанги отдолу определено си има разлика.Колата някакси по стегната се усеща като се минава през легмалите полицаи и дупките.Аз съм със заводското окачване за сега и въпреки това имам и желание и за горен стрът бар.Купуваи без да се притесняваш И кажи после как са нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #10 Отговорено 22 Март, 2010 СЛАГАИ НЯМА СТРАШНО ПО ЗЛЕ НЯМА ДА СТАНЕ ЕДИНСТВЕННО МОЖЕШ ДА ПОДОБРИШ НЕШТО В СЛУЧЕЯ СТАБИЛНОСТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове