Olmy 35 #1 Публикувано 7 Март, 2010 Честит Осми март, дами ! Бъдете все така борбени и поразително красиви ! Нека усмивката Ви не чезне нито за миг, а сърцето Ви е пълно постоянно с обич ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 7 Март, 2010 Честит празник на дамите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 7 Март, 2010 Честит 8-ми март и от мен на всички дами. Продължавайте все така да изкарвате по хубавата част от нас на показ. Бъдете здрави и много щастливи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #4 Отговорено 7 Март, 2010 О, честит празник мили дами! И все така успешно да контролирате летящото мъжко самочувствие, когато се наложи Хубав празник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 8 Март, 2010 (Редактирано) Х 2 Редактирано 8 Март, 2010 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #6 Отговорено 8 Март, 2010 Честито на всички половинки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N.i.k.i... 0 #7 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празник на по-милата част от човечеството Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vankata15 0 #8 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празник и от мен,и да почистят улиците Баба Марта пак ни изненада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #9 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празник на всички дами и нека по често се сещат за нас мъжете и за нашите нужди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #10 Отговорено 8 Март, 2010 Абе , ноо незадоволени тия дами ве .. кат глеам времето навън ! Я всички мъже да се корегират неска ! Ч8М .. и спешъл на мойта дама ! Ша са корегирвам .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #11 Отговорено 8 Март, 2010 Да им е честит празника и от мен! Обичайте и бъдете обичани! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #12 Отговорено 8 Март, 2010 Благодаря за пожеланията. И вие покрай нас да сте все усмихнати Честит празник на мацките с Хондите Бъдете обичани и глезени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikofb 1 #13 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празник на нежната половина на Земята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #14 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празник ! п.п. хора, мазнете се че гледайте какво е времето на вън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #15 Отговорено 8 Март, 2010 Честит 8-ми март на всички хонда фенки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #16 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празник мили красиви дами! Бъдете здрави и усмихнати! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #17 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празник, дами, продължавайте да красите света! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мерка 0 #18 Отговорено 8 Март, 2010 Мерси много момчета и вие да сте живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #19 Отговорено 8 Март, 2010 честит 8-ми март на всички дами и от мен и един съвет към мъжката част от форума: -колеги,оставете хондите днес....все пак вашите полвинки празнуват :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #20 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празник мили дами ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #21 Отговорено 8 Март, 2010 Благодаря ви много, за милите пожелания, дано ви се връщат тъпкано. В тази връзка благодаря на този, който е отговорен за прекрасния 8момартенски подарък - страшно красиво вали... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #22 Отговорено 8 Март, 2010 И аз благодаря за милите пожелания! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro__ 0 #23 Отговорено 8 Март, 2010 Честит 8-ми март, дами ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #24 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празник на всички дами! Без хонди можем,но без вас за къде сме? А и нека си кажем истината - нали гъзареем с хондите си........................единствено за да се харасваме на вас!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #25 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празинк на всички дами в нашия форум да сте живи и здрави и много усмихнати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #26 Отговорено 8 Март, 2010 Да сте ни живи и здрави девойки , много здраве , щастие и любов ви желая ,Дано мъжете ви да ви слушат повече от колкото аз слушам моята жена Весело изкарване на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #27 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празник на всички момичета!Бъдете живи и здрави и имайте малко милост,какво е това време от вас? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hector el 2 #28 Отговорено 8 Март, 2010 (Редактирано) Бъдете винаги красиви и нежни,защото ВИЕ сте това,което ни кара всяка сутринда ставаме с мисълта,че има за какво да се живее! Честит 8 Март Редактирано 8 Март, 2010 от hector el Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #29 Отговорено 8 Март, 2010 (Редактирано) Честит празник на всички Дами, бъдете все по-красиви, все по-желани и все по-обичани! Редактирано 8 Март, 2010 от ManiaK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #30 Отговорено 8 Март, 2010 Честит празник, колежки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lenalee 59 #31 Отговорено 8 Март, 2010 Мерси за хубавите пожелания,на всички дами честит празник и от мен, а на мъжете ни да слушат повече... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове