Jump to content
backstage

След локва загасна?

Recommended Posts

Днес се разсеях и не видях една голяма локва и влязох в нея с голяма скорост. След около 500м колата започна да прекъсва и загасна. Няколко пъти я палих и накря въобще отаказа да пали. Отворих капака, беше доста мокро. Почках 10 мин и запали, всичко беше наред. Какво според вас съм намокрил? Делкото или?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дистр. капачка най-вероятно си намокрил. Питай си оная работа, нали след като е изсъхнало всичко е наред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Питай си оная работа...

:):P;);):) Извинявам се за офф-а, но този златен лаф отдавна някой не го бях чувал и си заслужава уважението!Сега по темата - с ADH напълно се съгласявам - щом се е оправило и не прекъсва, значи е изсъхнало там, където е влезнала вода и сега всичко би трябвало да е ОК. Но "би трябвало" = 99%, защото знам ли и аз с какво може да ни изненада водата. Може и пак да се появи до няколко дни този проблем ако не е изсъхнало съвсем и стане пак същото.Принципно при мен се случва при всяко миене на двигателя май, след миенето да работи на 3 цилиндъра на ниски обороти, а като вдигне обороти над 1500 някъде мисля - си върви съвсем изчистено двигателчето. Това, което правя аз в такива случаи е: карам я колата доста време и на по-високи обороти, или я оставям на място да работи и да се пусне и спре перката 3-5 пъти. Така двигателя си загрява бая и цялата вода от него се изпарява. И след тези процедури мотора си работи във всички обороти както си трябва. Това за мен е показанието, че водата се е изпарила от проблемното място. И досега проблеми след тази процедура съм нямал.Поздрави и успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля се да няма повече коментари след мен :) най-много на собственика на темата :) Моля , пак !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можах да се сдържа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...