Jump to content
rEsPeCtiVe

Гарнитура на Главата

Recommended Posts

Колеги интересно ми е,гарнитурката сълзи,за смяна е,така може ли да губи мощност или компресия при теч :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги никои ли незнае отговора на тоя сложен въпрос :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен ли си, че не питаш за гарнитурата на капака? :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги интересно ми е,гарнитурката сълзи,за смяна е,така може ли да губи мощност или компресия при теч :wacko:

Зависи, по принцип почти винаги няма проблем, едно доливане на масалце при нужда и така... :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Масло да,мощност не :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако ти сълзи гарнитурката на главата (а не на капака на клапаните както отбеляза колегата) - и сълзи навътре към цилиндрите, даже няма да има загуба ми ша качиш компресията. :wacko:Ако знаеш моя мотор в какво състояние (козметично) е ... като го видиш ше припаднеш, па си върви на сприя. :wacko: За мен тва са излишни харчове, ако ти дразни на окото - смени я таз гарнитура (ако е на капака), иначе не виждам смисъл. :wacko:

Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако питаш мен по добре си я смени ме струва кой знае колко...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той и двигателя не струва кой знае колко, най-добре направо го сменяй...Гарнитурата хубаво не е скъпа, но смяната, ако трябва и да се шлайфа глава, колко ще му излезне?Мойта също сълзи масло, но тъй като е повече в единия ъгъл, който е откъм делкото - нищо чудно и да е от него, защото под него също има следи. Колата не губи нито антифриз, нито масло, нито загрява. За какво да я сменям? Може да се окаже, че дори течът не е от нея (както и при колегата rEsPeCtiVe).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...