Данчо 31 #1 Публикувано 2 Март, 2010 Да сте живи и здрави всички.Много късмет щастие и успехи.Бъдете щастливи!И да почерпитееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #2 Отговорено 2 Март, 2010 ЧРД група Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #3 Отговорено 2 Март, 2010 Благодаря!Живи и здрави ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #4 Отговорено 2 Март, 2010 ЧРД, колеги! Хубав празник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 2 Март, 2010 Жоре, жив и здрав бъди, много семейно щастие ти пожелаваме от сърце! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #6 Отговорено 2 Март, 2010 ЧРД на всички !Жоре, да си жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #7 Отговорено 2 Март, 2010 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 2 Март, 2010 Да са живи и здрави всички празнуващи, специлни поздрави за Жоро, да си жив и здрав и всичко най ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #9 Отговорено 2 Март, 2010 Живи и здрави .. и "директора" на водопада да са пуска по течението на алкохола ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanislava 8 #10 Отговорено 2 Март, 2010 Rebel, ЧРД и от мен (... и от Благо, ако случайно е забравил... ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #11 Отговорено 2 Март, 2010 Честит Рожден Ден и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #12 Отговорено 2 Март, 2010 Честит рожден ден, Жоро! Жив и здрав бъди! Пожелавам ти много радост с близките хорам късмет и успех в начинанията! Същите пожелания отиват от мен и към всички останали колеги - рожденици днес! Наздраве :-)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове