Jump to content
DQVOLA6669

размер на централен отвор на сивик 6 ген

Recommended Posts

здравейте колеги днес се сдобих с едни джантички за сивика обаче не им става централния отвор по малък е и ще им свалям гумите и ще ги нося на фреза някои знае ли на какъв размер трябва да се престържат (ама със сигурност) благодаря предварително :huh:

Редактирано от DQVOLA6669

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

нвщо да ти пречи да го провериш на старите??? :):huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нвщо да ти пречи да го провериш на старите??? :);)

трябва даги свалям ;) апък нямам крик и тя става дълга и широка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

На Сивик-а по каталог са 56,1 ---->

Публикувано изображение

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Сивик-а по каталог са 56,1 ---->

Публикувано изображение

мерси колега КЛЮЧ МОЛЯ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един съвет, зачисти си хубаво главините и ако искаш, не ги стържи на точно 56,1 а примерно на 56,15 също пасват много добре, но определено се свалят по лесно. А и корзията по главината си е казала думата и със сигурност доста трудно ще влизат. Това е просто идея от мен, ако искаш си ги прави на точния размер, преди седмица си правих втулки и ги правих на 56,15 влизаха и уплътняваха перфектно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един съвет, зачисти си хубаво главините и ако искаш, не ги стържи на точно 56,1 а примерно на 56,15 също пасват много добре, но определено се свалят по лесно. А и корзията по главината си е казала думата и със сигурност доста трудно ще влизат.

Това е просто идея от мен, ако искаш си ги прави на точния размер, преди седмица си правих втулки и ги правих на 56,15 влизаха и уплътняваха перфектно.

мерси колега аз дажв мисля да ги престържа на 57 те са на шпилки не мисля че ще е проблем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

В никакъв случай недей да ги стържиш на 57. 56,15 е напълно достатъчно, центрирането на джантата идва не от шпилките и конусната глава на гайката, а точно от централния отвор на джантата. Ако искаш да получиш добър резултат, даже си намери гайки точно за тази джанта с подходящ ъгъл на конуса. Казвам ти го като препатил, сменил, кривил и трошил доста джанти.Гледам, че си от Габрово, къде мислиш да ти ги обработват, ако нямаш къде пиши ще те заведа при страхотен стругар, който на всичко отгоре взима много евтино.

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само да ви кажа че моя централен отвор не е 56мм ами 75мм :dry: днес го мерих

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами направи си втулки тогава, къв ти е проблема?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аве човек каква фтуълка те джантите са на 70мм а главините на 75мм за какви фтулки ми говориш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти каква кола караш, щото такива размери нема... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

аве човек каква фтуълка те джантите са на 70мм а главините на 75мм за какви фтулки ми говориш :starwars:

Един последен съвет от мен, вземи отиди на един гумаджия и спри да ни занимаваш с твойте глупости. Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аве човек каква фтуълка те джантите са на 70мм а главините на 75мм за какви фтулки ми говориш :confused:

Един последен съвет от мен, вземи отиди на един гумаджия и спри да ни занимаваш с твойте глупости.
никого не карам насила да пише мисля че последното ти изказване не беше уместно :confused: и като не ти е приятно да даваш савети недей апук за гомаджията нама да ми свърши работа освен ако няма струг до баланс машината :lol: извиняваи че ти всех от личното и ценно време с моите ГЛУПОСТИ!!!!!!!!! :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти каква кола караш, щото такива размери нема... :confused:

хонда сивик 97 хеч апонска д14а4 :confused: и има защото моите са такива аз ще го снимам и ще кача снимки за тези които невярват :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок само да дойде време да слагам джантите и ще снимам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еитука малко материал за колегите които не ми вярваха че моята хонда централния отвор е 75 мм :)http://i39.tinypic.com/egv1iu.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега моите джанти са на 56 мм.,както другите колеги казаха!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еитука малко материал за колегите които не ми вярваха че моята хонда централния отвор е 75 мм :)http://i39.tinypic.com/egv1iu.jpg

Колега според мен са ти останали старите втулки на диска за това ти излиза 75!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

аз предлагам 2 варианта или да доидете в габрово да видите колата или да заключат темата,че вече незнам как да ви доказвам и щом и на снимки не вярвате апук това,че си мислите,че са втулки да ви кажа само,че не виждам главина или кола за пръв път затова-ГЛАВИНИТЕ СА МИ НА 75 ММ :)

Редактирано от DQVOLA6669

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такъв случай , главината ти не оригинална , някой нещо е правил по тази кола :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Сега я видях тази тема и не се стърпях да не пиша.1-во главината си му е оригинална, но просто колегата страда от невежество и не знае как да я измери правилно. Колега Дявола, не става така със рулетка приятелю, а и си в излишък с малко милиметри, точно толкова че да ги докараш до 56. Съветвам да пробваш да ги измериш с робуша.2- отворете някой технически каталог за размери и ще видите че с ЦО над 74 мм са джанти с цолаж над 20.3- към "колегата" Дявола, ако решиш да ми отговаряш моля те да е по-грамотно.4- КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРИТЕ- защо позволявате такова просташко поведение. Колегата Матео му предлага профисионални съвети и помощ за стругар и накрая кво? Айде да не казвам. Тоя форум май е на принципа прееби другарче. Няма да давам други примери, те са пред очите ни.Чесно казано дори във форума на педалите се държат по колегиално един към друг.

Редактирано от honda symphony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега я видях тази тема и не се стърпях да не пиша.1-во главината си му е оригинална, но просто колегата страда от невежество и не знае как да я измери правилно. Колега Дявола, не става така със рулетка приятелю, а и си в излишък с малко милиметри, точно толкова че да ги докараш до 56. Съветвам да пробваш да ги измериш с робуша.2- отворете някой технически каталог за размери и ще видите че с ЦО над 74 мм са джанти с цолаж над 20.3- към "колегата" Дявола, ако решиш да ми отговаряш моля те да е по-грамотно.4- КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРИТЕ- защо позволявате такова просташко поведение. Колегата Матео му предлага профисионални съвети и помощ за стругар и накрая кво? Айде да не казвам. Тоя форум май е на принципа прееби другарче. Няма да давам други примери, те са пред очите ни.Чесно казано дори във форума на педалите се държат по колегиално един към друг.

добре де хубаво прав си за това,че бях агресивен но за ролетката неси.Как според теб съм ги струговал тези джанти без да ги измеря със шублер просто съм дал пример със ролетката за да се вийда по ясно как да снимам шублера на главината какво щеше да се види нямам за цел да прее*авам никого просто искам да ме разберат тези от колегите които невярват че размера е 75 мм как да го обясня по друг начин така че нямаше смисал да ми спами6 И ТИ темата и да ме изкарваш невеж.ХАЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ ако има нещо sorry :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Измери моля те и междуболтовото си разтояние и тогава ще говорим. С какви гуми си?ПП интересно ми е щото и аз съм с д14а4 хеч.

Редактирано от honda symphony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Измери моля те и междуболтовото си разтояние и тогава ще говорим. С какви гуми си?ПП интересно ми е щото и аз съм с д14а4 хеч.

4 х 100 195/50/15

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още си мисля, че не мериш като хората. Ако си прав ще ти се извиня, но преди това си изтегли от нета един технически каталог с размери и ще видиш че ЦО ти е повече от този на Q7, каен и лендроувър. Ясно ти е че там и болтовете, и междуболтовете, и всичко е в повече. Просто нещо не е наред, опитай се да разбереш кое.Айде лека и със здраве.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...