cSp 0 #1 Публикувано 26 Февруари, 2010 привет колеги нека ви опиша това което не ми е ясно и дано някой да ми помогне колата е сивик 1.4 6г . искам да си сложа аларма и видях в един склад аларми тип ( като на новите аудита примерно ) дистанционно и ключа се прибира и се изкарва . предполагам запознатите се сещат за какво говоря. та има такава имитация и ми се иска да си направя и моя така , НО ... чувал съм че тия ключове имат чипове или нещо такова и ме е страх да не стане нещо. дадоха ми колата с 3 ключа . 2 черни и 1 червен. ще може ли моя ключ да се отреже и да се сложи там . един познат с друга кола си взе и стана но се пак колата беше ФОРД надявам се да съм обяснил долу горе разбираемо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #2 Отговорено 26 Февруари, 2010 За моженето, може, НО китайските кутийки са пълни боклуци ако искаш да имаш сгъваем ключ дълго време си намери кутийка от ВАГ групата и само и смени емблемата те се чупят много трудно. За алармата нямам наблюдения как се държи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cSp 0 #3 Отговорено 26 Февруари, 2010 За моженето, може, НО китайските кутийки са пълни боклуци ако искаш да имаш сгъваем ключ дълго време си намери кутийка от ВАГ групата и само и смени емблемата те се чупят много трудно. За алармата нямам наблюдения как се държи.значи няма проблем за ключа но казваш че самите дистанционни са калпави ако имах и аз касмет като този от ауди да ми подарят от а6 даже беше до сега 2 момчетата са сложили и няма проблем . мерси за отговора ще помисля върху това което каза и ще реша ! благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cSp 0 #4 Отговорено 26 Февруари, 2010 а какво значи ВАГ индианец съм на тия работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #5 Отговорено 26 Февруари, 2010 а какво значи ВАГ индианец съм на тия работи WV/Audi/Seat/ последните години и Skoda на тази групичка и викат VAG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #6 Отговорено 26 Февруари, 2010 Volkswagen Auto Group Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #7 Отговорено 26 Февруари, 2010 Слагай смело и не се притеснявай . Бсичко се прави. и гледай да са точно като на VW понеже другите кутийки са много калпави а за тея има и резервни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #8 Отговорено 27 Февруари, 2010 В пластмасовата част от оригиналния ключ е така наречения "чип" за фабричния имобилайзер. Отрежеш ли ключа, чакай да запали без да е близо другата част от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DYH 0 #9 Отговорено 27 Февруари, 2010 колега трябва да се среже пластмасата на ключа и от там да се извади чипа и да се сложи в новото дистанционно иначе нищо не правиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #10 Отговорено 27 Февруари, 2010 Чип-а е с големината на това, което съм оградил на снимката, в сгъваемата кутийка има достатъчно място за него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cSp 0 #11 Отговорено 27 Февруари, 2010 знаЧи ще махна внимателно тази пластмаса и ще сложа този чип в новото дистанционно и се надявам да няма проблем благодая на всички отзовали се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #12 Отговорено 27 Февруари, 2010 (Редактирано) Момент . А с какво ще въртиш. И чипът ти не като онова на снимката а стъклена ампула. и като я шчупиш и става готино. И не е пластмаса а гума. Сложи си алармата а другото го остави на някой който знае какво да направи. Редактирано 28 Февруари, 2010 от Stefan Milev Реклама! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodan 0 #13 Отговорено 27 Февруари, 2010 Аз моя си го направих сгъваем,но имобилайзера ми не е на ключа.Отрязах го и го сложих на дистанционното без проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ilko_ 0 #14 Отговорено 27 Февруари, 2010 За моженето, може, НО китайските кутийки са пълни боклуци ако искаш да имаш сгъваем ключ дълго време си намери кутийка от ВАГ групата и само и смени емблемата те се чупят много трудно. За алармата нямам наблюдения как се държи.Е сега, има китайски и по-китайски...Тия за ВАГ резервните да не са "Мейд ин Джърмъни" ? Има и китайски дето не се чупят толкова лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cSp 0 #15 Отговорено 28 Февруари, 2010 ей много почнахте да ме плашите сега не знам какво да правя купих я и сега ме е страх да предприема всякакво действие. даже само ключа като видя и си представям как чупя онази "ампула" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове