rollin 463 #1 Публикувано 24 Февруари, 2010 Зддравейте колегиНамерих си газов инжекцион от Хонда Шатъл 2.3 Витек 150 коняГазовата е от Българските Фобос и ми е интересно какво ще трябва да се направи и колко ще струва за да я сложа на моята кола Н23 160 коня.... за монтажа има кой да ми я монтира въпроса ми е дали ще трябва да се пренастройва компютъра на ГИ или не?За да мога да си направя сметката дали да я взимам или ще ми излезе скъпо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #2 Отговорено 25 Февруари, 2010 Няма как да се мине без настройка на компютъра, но до колкото знам това не е скъпо газовата трябва да има документи и да мине на преглед после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #3 Отговорено 25 Февруари, 2010 (Редактирано) Колега,прегледа е лесен.документа ще ти го издаде сервиза,който ти я монтира(ок 200 кинта монтаж)настройката последно беше комай 20ка и прегледа е 15 или 20.Успех с начинанието. Редактирано 25 Февруари, 2010 от necentrovaniq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #4 Отговорено 25 Февруари, 2010 аз се надявам евентуално да успея сам да си я поставя уредбата и да ида само за настройка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #5 Отговорено 25 Февруари, 2010 Ако не си газаджия недей.личен съвет.е са можеш да си сложиш бутилката и да си я свържеш с изпаритела,но не си заслужава.тва не е лада и си има особенности-релета,емулатори,кабеляци....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #6 Отговорено 26 Февруари, 2010 то лошото е, че вече е свалена от шатъла иначе стъпка по стъпка щях да успея да ги навържа всичките работи.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #7 Отговорено 26 Февруари, 2010 Нека и аз те посъветвам да не го правиш, миналата година един комшия щеше да запали целия паркинг пред нас точно със самоделно поставено газово с това шега не бива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове