trick 1 #1 Публикувано 21 Февруари, 2010 Здравейте колеги. През уикенда са ми задигнали Прелюда. Има вероятност все още да стои пред някой блок в Люлин (предполагам). За последно беше пред блока в Люлин 10. Нещо не се оправям с картинката за това ще дам линк - Прелюда .Ако случайно някой го мерне ще съм благодарен да пише. Забележителности: Номер СА6164МВ, 2.3 двигател, ръчни скорости, всичко ел., килматик, преден десен мигач на бронята липсва, двете емблеми липсват, по задното стъкло би трябвало още да си личи, че е имало голяма лепенка. Благодаря ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 21 Февруари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #3 Отговорено 21 Февруари, 2010 Лошо, Лошо... Още един пострадал колега... Нямам думи!! На къде ли вървим?Успех Приятел!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 21 Февруари, 2010 Кофти раота .. колега ... сори ! Дано се намери колата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #5 Отговорено 22 Февруари, 2010 ебаси майката,тия коли още ли се крадат?къде живеем по дяволите?успех с намирането на колата,ще се оглеждам и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #6 Отговорено 22 Февруари, 2010 Много жалко Имаш още 2 очи из Люлин и София. бтв Имаше ли каско,че почва да ме хваща параноята и за моята (почти комшии сме)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #7 Отговорено 22 Февруари, 2010 Много жалко Имаш още 2 очи из Люлин и София. бтв Имаше ли каско,че почва да ме хваща параноята и за моята (почти комшии сме)?Нямах каско... Първото, което си помислих е, че за това са ми я задигнали, за да си я намеря в някой паркинг наблизо и да си направя каско, но май не е така, не я видях вчера. Сега пак излизам да си я търся. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #8 Отговорено 22 Февруари, 2010 каско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oslepius 4 #9 Отговорено 22 Февруари, 2010 Септември откраднаха моя 2,3 в Младост, полицията го търси толкова усилено, че изгубиха документите.Съчуствам ти, много ми липсва Люда, но вече не мърдам никаде без каско, плащам си рекета назастрахователите и се правя, че съм спокоен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #10 Отговорено 22 Февруари, 2010 Баси ,какво става Съжалявам за колата и дано я намеришХонда ли е наи-крадената марка абе нямам думи просто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marian toshkov 0 #11 Отговорено 22 Февруари, 2010 колега аз сам от пловдив но ако разбера нещо ще пиша имам няколко приателя и приателки ок софия ще им дам снимка а относно виновниците трябва да бъдат много сорово наказани в "големия" багажник на хондата и за шишарки ако ме разбирате ще се опитам да помогна с каквото мога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #12 Отговорено 22 Февруари, 2010 Благодаря на всички. Никога не съм се съмнявал,че е пълно с точни хора в този форум. Благодаря ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArowanA 0 #13 Отговорено 22 Февруари, 2010 Вече започвам да се чудя до къде ли ше опре тая немотия че хората крадат коли на по 15-16 години Много лошо за колегата дано да си намериш колата жива и здрава , ще следим за нея и в пловдивско. Успех ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #14 Отговорено 22 Февруари, 2010 (Редактирано) Виж и по моргите ,някъде да не я разфасоват на части.Успех с намирането! Взех да се притеснявам и за моята гадна работа ,дано я намериш! Редактирано 22 Февруари, 2010 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данаил Коев 18 #15 Отговорено 23 Февруари, 2010 (Редактирано) Колега, видях преди малко в движение един Прелюд като твоя и се сетих за теб. Уви, не помнех какви са отличителните следи освен счупен мигач. Този, който видях, беше с липсващо парче от десния преден мигач на бронята, но не целия! Само страничното парче. Другите отличителни белези, просто не ги помних, а и нямах време да я огледам добре. Просто я видях минавайки. Другото нещо, което ми направи впечатление беше, че предната регистрационна табела беше сериозно огъната, което ме наведе на мисълта, че може да са и сложили крадени табели. Всичко това, разбира се, са само предположения. Успях да я видя само отпред. Преди малко се върнах на мястото, за да видя дали има емблеми и следи от стикер на задното стъкло, но вече я нямаше. Бях си взел телефона да звъня на 166, но след като вече я нямаше и не можех да видя за останалите белези, не посмях да звънна. Предната регистрационна табела беше с номер C 4768 MX. Колата към 11:35, днес, беше паркирана на ул. Петър Протич в София. Ето го точно и мястото: Имай вяра! На един мой много добър приятел му откраднаха Audi 80 B4. Сам се сещаш, че никак не са редки тези коли. Но след около месец и нещо полицията я намери паркирана в Студентски град без никакви щети. Отделно пък днес имаше арести на голяма банда автокрадци. Не спирай да я търсиш в Люлин! Това ми е телефонът, ако имаш въпроси: 0883483143 Успех! Редактирано 23 Февруари, 2010 от Данаил Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #16 Отговорено 23 Февруари, 2010 (Редактирано) Благодаря ти. Сега ще потърся някой познат да провери дали на този номер се води Хонда Прелюд. Не, че ще означава нещо ако е регистрационен номер на Прелюд, но ако пък е номер на друг модел вече е ясно. Редактирано 23 Февруари, 2010 от trick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #17 Отговорено 24 Февруари, 2010 Тази регистрация си е на Прелюд. Вероятно не е моята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данаил Коев 18 #18 Отговорено 24 Февруари, 2010 Жалко.Не губи надежда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #19 Отговорено 7 Март, 2010 Щом още нищо не се е чулом исля, че изгорях ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pe6o74 41 #20 Отговорено 7 Март, 2010 Имаш няколко очи и в моя район ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #21 Отговорено 7 Март, 2010 Вече започвам да се чудя до къде ли ше опре тая немотия че хората крадат коли на по 15-16 години Много лошо за колегата дано да си намериш колата жива и здрава , ще следим за нея и в пловдивско. Успех ти пожелавам.Колега тия коли ги крадат да се свърши няква работа с тях,а не за правене или продаване! Дано в наи скоо време си я върне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #22 Отговорено 8 Март, 2010 (Редактирано) Или за откуп, имам няколко познати, които са плащали откуп колкото колата за да си я получат. Не се отчайвай колега, все пак надеждата умира последна. Редактирано 8 Март, 2010 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #23 Отговорено 8 Март, 2010 И аз ще се озъртам секи ден съм из София ако забележа нещо ще пиша непременно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове