X A X O 17 #1 Публикувано 21 Февруари, 2010 Имам хонда сивик D15Z6 . проблеммат ми е че последните 2-3 седмици колата почна да ми гори почти двойно гориво от преди това . преси с 5 литра минавах около 100-на километра а сега едвам 50-60 . От какво може да е този проблем . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #2 Отговорено 21 Февруари, 2010 Не се плаши зимата гори малко повече, провери си термостатa. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gear grinder 0 #3 Отговорено 21 Февруари, 2010 хехе е какъв е тоя разход 5 на 100 !! доста нереално ми се струва с 5 литра 50-60 вече е по нормално за градски условия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #4 Отговорено 21 Февруари, 2010 хехе е какъв е тоя разход 5 на 100 !! доста нереално ми се струва с 5 литра 50-60 вече е по нормално за градски условияда си чувам за икономичен В-ТЕК а ако не http://en.wikipedia.org/wiki/VTEC#VTEC-E прочети малко и тогава говори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gear grinder 0 #5 Отговорено 21 Февруари, 2010 пич чувал съм за икономичен витек не се пали но в градски условия и на приуса ще му е трудно да харчи 5 нека бъдем реалисти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #6 Отговорено 21 Февруари, 2010 хехе е какъв е тоя разход 5 на 100 !! доста нереално ми се струва с 5 литра 50-60 вече е по нормално за градски условияда си чувам за икономичен В-ТЕК а ако не http://en.wikipedia.org/wiki/VTEC#VTEC-E прочети малко и тогава говори Абе 5л на магистрала за градско от 8 нагоре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #7 Отговорено 21 Февруари, 2010 Имам хонда сивик D15Z6 . проблеммат ми е че последните 2-3 седмици колата почна да ми гори почти двойно гориво от преди това . преси с 5 литра минавах около 100-на километра а сега едвам 50-60 . От какво може да е този проблем .сигурно преди това километража ти се е въртял двойно по-бавно и от това идва проблема айде стига с тия 5 на 100 в града, тя по каталожни данни извъградско е там някъде. Ощипи се щото сигурно си в страната на чудесата.Нищо лично, просто пишеш глупости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #8 Отговорено 21 Февруари, 2010 Mи студ,по-бавно загряване,бавно движене,повече задръстване и др такива присъщи на колите неща зимата са причина за увеличаване на трафика..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #9 Отговорено 21 Февруари, 2010 първо това го 5 на 100 го казвам смесено .и в нашето гратче без проблем си карав в икономичния режим аз питай едно а вие каде трагнахте . пари за вярване не давам и не ми се вярва да е от стода защото когато беше по стодено не правеше така неемога да си го обесня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #10 Отговорено 21 Февруари, 2010 въздушен филтър,ланда сонда,не знам дали мери некъв датчик температурата на входящия въздух(на Рено 19 ми беше прецакан и давашe,че е -10 градуса и наливаше яко бензин),има едно кат стъпково моторче на възушния колектор(ако така се казва,не съм много отворен ),може да му са задръстени цедките(случвало ми се е) и др. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #11 Отговорено 21 Февруари, 2010 Аз ти казвам няма 5л разход, няма градско магистрала или смесено ,а и в малък град е още по лошо че има 2 улици и я караш през повечето време студена .Не си мисли 4е само ти kaраш VTEC-E Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2pac 5 #12 Отговорено 21 Февруари, 2010 първо това го 5 на 100 го казвам смесено .и в нашето гратче без проблем си карав в икономичния режим аз питай едно а вие каде трагнахте . пари за вярване не давам и не ми се вярва да е от стода защото когато беше по стодено не правеше така неемога да си го обесня незнам как я караш тази Д15З6-ца но под 6.5-7 градско няма да я свалиш никога...карам същият мотор и с 5-6 литра повече от 70-80(градско) в най-добрия случай 90 км (извън градско на 5-та с макс.60 км/ч) при включване на предавките на 2000/2300 об. (в икономика) не сам я свалял...вярвай ми да ти гори в момента 7-8 градско си е напално нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #13 Отговорено 21 Февруари, 2010 Аз ти казвам няма 5л разход, няма градско магистрала или смесено ,а и в малък град е още по лошо че има 2 улици и я караш през повечето време студена .Не си мисли 4е само ти kaраш VTEC-EНе,че се бъркам, ма човека пита за почти двоен разход.Кво значение има колко му гори-дали 5 или 7л.?Важното е,че му е станал двоен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #14 Отговорено 21 Февруари, 2010 Аз ти казвам няма 5л разход, няма градско магистрала или смесено ,а и в малък град е още по лошо че има 2 улици и я караш през повечето време студена .Не си мисли 4е само ти kaраш VTEC-EНе,че се бъркам, ма човека пита за почти двоен разход.Кво значение има колко му гори-дали 5 или 7л.?Важното е,че му е станал двоен. Един Трезво мислест човек който разбра въпроса ми а другите не съм ви питал може ли неможе ли да гори толкова и ваще коли колко горят . ако има нещо което да кажете по проблема го казвайте , а не спамете както всяка тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #15 Отговорено 21 Февруари, 2010 при мен д15б2 също ми се увеличи разхода преди с 5литра минавах 70км поне сега спря на 40 ... но при мене проблема е друг че ми държи 1500оборота постоянно .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #16 Отговорено 21 Февруари, 2010 За малките градове, където няма светофари и задръствания що да не е нисък разхода.Но не това е важното, а именно - насочете се към проблема на човека . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #17 Отговорено 21 Февруари, 2010 (Редактирано) Точно карането на къси разстояния качва разхода повече сравнено с кисненето по светофари...кви 5 литра смесено бре кви икономици, кви филми сънувате....залагам си колата,жената,къщата и тъщата ако щете ,ако квато и да е бензинова хонда постигне СМЕСЕН разход 5 литра в зимни условия!!!!! Редактирано 21 Февруари, 2010 от едмундо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #18 Отговорено 21 Февруари, 2010 Ще ми ги дадеш ли ако ти кажа как?Айде само колата .Потдържам мнението на едмундо.Тя ако на смесено е давала 5 литра разход представям си колко е бил извън.. Няма как. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #19 Отговорено 21 Февруари, 2010 Комшията виж вьздушния филтьр ,сега отворих на моита ,от италиянците няма по мьрляви хора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dex2ex 5 #20 Отговорено 21 Февруари, 2010 за 5/100 и аз не вярвам.Това за мен е невъзможно за смесен разход на такава кола.Това няма значение,през зимата верно се повишава разхода и то чувствително но чак пък двоино??Колега или потърси технически проблем в двигателя или пресметни разхода отново. П.С. Има и нещо друго -бензина поскъпна и аз общо взето си изчислявах разхода във смесени мерни единици т.е. левове на седмица за гориво ама освен че ми се качи разхода при зимното каране и подгряване ами и вече 30лева са по-малко гориво.Моята Д14-ка не пада под 8,5/100 в момента само градско каране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #21 Отговорено 21 Февруари, 2010 Кво смесено бе, той японеца и е дал разход в града 5.1! Колегата верно ще те помисля за Х А Х О с тия твойте глупости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #22 Отговорено 21 Февруари, 2010 (Редактирано) първо това го 5 на 100 го казвам смесено .и в нашето гратче без проблем си карав в икономичния режим аз питай едно а вие каде трагнахте . пари за вярване не давам и не ми се вярва да е от стода защото когато беше по стодено не правеше така неемога да си го обесняОМГ ... толкова правописни грешки накуп, не бях виждал. Едвам те разбраФ Редактирано 21 Февруари, 2010 от honda_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #23 Отговорено 21 Февруари, 2010 Давайте спамете, всичко друго, но не и по темата.Утре ше чистя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове