Jump to content
georgivanov1

Mazda 3 или Honda Civic

Recommended Posts

Щетите от челния удар ми изглеждат еднакви.... а Мазда-та някак си пропуснаха да я треснат отстрани, за да може да се направи адекватно сравнение :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно има разлика, за да бъдат двете с различен коеф. на сигурност. :D Иначе най-сигурната защита е избягване попадането в подобна ситуация ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това май е по скоро става за реклама на застрохователна компания отколкото за crash test

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, аз гледах клипа колегата като пусна темата ама нещо не го сфанах и затва си замълчах, ся кат гледам май не съм само аз ... тая мазда я олюскаха 12 иляди пъти на тоя клип, па хондата я подпреха 5-6тина и аре стига. I don't get it. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз си мислех че съм бавен нещо, ама на...... :) Гледах, отново и отново, не разбрах за какво иде реч и туйто!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Калмара, щом невдяна леко се пооспокоих. Ама понеже и той е българска печка, все още ме глождеше че нищо не разбрах. Но сега вече ми е по спокойно ;) Трошат 2 коли и какъв е извода ?? Пийте швепс :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Конкретно сравнението с Мазда 3 не знам за какво е , знам че Сивик-а има топ звезди в класа си и спечели награда за най-сигурна кола :) а Маздата май се провали брутално... Предполагам , че в Европа каското го изчисляват като гледат звездите за сигурност , ама си мисля , че тука чак толкова не са изостанали и също се съобразяват с това ... Но ще изчакам и аз включване от автора ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм от бавните, крайно време е да се "похваля" щом не съм сам :) Ударите са прекалено различни, за да се направи реално заключение по темата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо си мисля че колко се е смачкала една кола не е показателно. По-добре да се смаже цялата и шофера да му няма нищо, от колкото да се спука предната броня,а шофера вътре на дробене. Щом се мачка значи поема от кинетичната енергия, стига да не се смачка цялата да смаже човека, си е + според мен (при сериозни удари).

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обърнете внимание на въздушната възглавница на волана при Маздата,отваря се но като човека си удря главата се пука и удара следователно е във волана и е фатален.При Маздата се отваря само 1 възглавница ,а при Хонда се отварят и завесите

Редактирано от georgivanov1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обърнете внимание на въздушната възглавница на волана при Маздата,отваря се но като човека си удря главата се пука и удара следователно е във волана и е фатален.При Маздата се отваря само 1 възглавница ,а при Хонда се отварят и завесите

Я :plane: И при Мерцедес същата работа http://www.youtube.com/watch?v=vBl22idhC2s !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...