maccaron 11 #1 Публикувано 17 Февруари, 2010 Здравейте,сблъсках се и аз с проблема с червените мигачи на американските коли (акура интегра). Та ако има някой достатъчно запознат с нормативната ни уредба, бих помолил да каже къде да се запозная и аз. Изчетох ЗДП и прилежащите му актове, но или не мога да чета или просто изискванията не са там.Със смяна на крушки - не се решава проблема. С диоди ще тествам утре, но честно казано се съмнявам - много е дебела пластмасата на мигача и си е червена. Едва ли съм първия с този проблем тук - така че помагайте, плс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 17 Февруари, 2010 А правили ли са ти проблем за мигачите? Защото съм виждал доста разновидности на мигачи, както червени, бели, и такива в комбинация със габаритите... моите са бели, и не са ми правили проблем до сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maccaron 11 #3 Отговорено 17 Февруари, 2010 Да. Днес в КАТ ми дадоха само временен талон. Въпреки, че на технотеста нямаше проблем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #4 Отговорено 17 Февруари, 2010 Хъх.... а в закона указан ли е цвета на "пътепоказателите" (мигачите)? Защото ако е, значи явно само ако имаш парички ще минеш.... точно вчера загледах един джип които беше с червени диоди за мигачи... Вариант е да погледнеш за някакви ebay-ски мигачи които да смениш колкото да я регистрираш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maccaron 11 #5 Отговорено 17 Февруари, 2010 незнам защо, но аз търся какъв цвят могат, или какъв цвят не могат да бъдат мигачите !!!! Писна ми от субективни мнения и апели срещу корупцияима разни в е-bay и ако не измисля некво чудо - до тях ще опра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #6 Отговорено 17 Февруари, 2010 Понеже и моята кола е американка, и мен ме засилиха от КАТ за Технотест... Няма да описвам какво изобщо правиха, че самия малък клиренс на колата не го позволяваше (е, паричките ги прибраха разбира се) Но да цитирам текст от втората страница на технотеста:"Гореописаното ППС съответства на посочените технически изисквания и с оглед на резултатите, ППС може да бъде допуснато в движение, с цел регистрация"Интересно ми е, какъв е резултата при теб? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maccaron 11 #7 Отговорено 18 Февруари, 2010 Колега, от технотеста ми дадоха сертификат, в който всичко "отговаря на изискуемите стандарти". Не мога да цитирам точно в момента, тъй като документите са ми в КАТА защо ме върнаха????Скъсаха ми нервите. А покрай мен пострадаха и нервите на хората, които ангажирах с проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #8 Отговорено 18 Февруари, 2010 Няма да имаш проблеми при регистрацията, тази временна регистрация се издава за времето в което ти се проверява колата.След като изтече ще ти дадът нормалните рег.табели и документи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maccaron 11 #9 Отговорено 18 Февруари, 2010 Явно не съм се изразил добре!имам рег. табели на колата и големия талонНе ми дадоха малък талон, а само временен докато не отстраня неизправността - мигачите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #10 Отговорено 18 Февруари, 2010 (Редактирано) Малоумниците в кат се престарават, те едно движение не могат да регулират, кво остава за другото.Намери някой да те оправи с връзки!П.С. Дай снимки на красавицата! Редактирано 18 Февруари, 2010 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #11 Отговорено 18 Февруари, 2010 Колега, да не би да караш червена Интегра със 17-ки? Вчера видях една такава в КАТ Според мен решението е JDM стопове с оранжеви мигачи! Не вярвам да ти излязат кой знае колко скъпо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maccaron 11 #12 Отговорено 18 Февруари, 2010 да колега, същата еот е-бей ли да ги търся или имаш по-конкретно предложение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #13 Отговорено 18 Февруари, 2010 да колега, същата еот е-бей ли да ги търся или имаш по-конкретно предложение?Това е единят вариант. Вторият вариант е да погледнеш ето тази тема и да се запишеш Третият вариант е да намериш някой, който да ти ги достави от Англия или да ти ги достави самият магазин (което обаче рядко се случва, тъй като англичаните избягват да работят с българи), защото от Англия доставката излиза по-евтино отколкото от Щатите!Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #14 Отговорено 19 Февруари, 2010 Не мога да изровя линка но се сещам, че слагат жълта диодна крушка. Все пак в правилно съотношение жълто и червено си става на оранжево. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове