motohristo 0 #1 Публикувано 14 Февруари, 2010 Здравейте колегиОт скоро имам HR-V и се замислям да му слагам газ. Питането ми е дали е възможно да се сложи бутилката на дъното на колата. Преди десетина дни ходих да ми сменят маслото в диференциала и се загледах в кората, която почва от задната броня. Кухината, която се образува ми се вижда удобна за целта, но не мога да преценя дали мястото е достатъчно. Моля ако някои има кола с така монтирана газова или пък инфо ще съм благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo_90 0 #2 Отговорено 14 Февруари, 2010 говоориш за кухината оставена за резервна гума нали ? (поне на ЦРВ-то) слагат се едни бутилки кръгли... зависи от диаметъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
motohristo 0 #3 Отговорено 14 Февруари, 2010 Не за мястото на резервната гума, а отдолу външно на колата отзад има някаква кора, която ми се струва подходяща за целта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #4 Отговорено 14 Февруари, 2010 нали се сещаш че ако някой те удари отзад ,първото което ще пострада е газовата бутилка?а тя е хем под налягане,хем е пълна с лесно запалим газ.не че не познавам човек,който сложи метан на санта фе отзад под бронята ама....не съм фен.махни си кората и виж има ли нещо което да е здраво там или има само декоративна ламарина държаща бронята.ако е второто удърът наистина ще е директно в бутилката.иначе ако си има сериозни профили преди нея не е лош вариант да я монтираш там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nwb 0 #5 Отговорено 26 Септември, 2012 (Редактирано) Здравейте!Използвам тази тема, за да не флудя излишно с нова.Решил съм да сложа газова уредба на моята HR-V. Единственият адекватен вариант е да се сложи бутилка тип "резервна гума" (http://www.autogas.b...ntaj.php?id=183).Проблемът е, че нямам къде да сложа резервната гума, а не ми се ще да шофирам без такава. Замислям се дали не използвам пространството под тази кора, която сте коментирали и по някакъв начин да се закрепи отдолу. Ако някой е решавал подобна задача, ще съм благодарен да сподели опит! Редактирано 26 Септември, 2012 от nwb Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 26 Септември, 2012 Опита сме го споделили,само трябва да се поразровиш...http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=76985&st=0 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nwb 0 #7 Отговорено 26 Септември, 2012 Благодаря за информацията, темата е полезна и ще се следиДоколкото разбирам ти си монтирал бутилка тип пура под кората. Моята идея е да изместя резервната гума отдолу, но утре ще трябва да направя необходимите измервания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #8 Отговорено 27 Септември, 2012 Не мога да хвана идеята,но ти си знаеш най добре.Във всеки случай е желателно да не режеш нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GEORGISTOO 0 #9 Отговорено 27 Юни, 2013 КОЛЕГА СТАВА 30 ЛИТРОВА ПУРЕТА И СЕ САБИРА ИДЕАЛНО И КОРАТА СИ СТАВА ВАРХУ БУТИЛКАТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове