gire_91 3 #1 Публикувано 6 Февруари, 2010 откъде мога да намеря евробукса за сивик 97' (( няма никъде обиколих 3-4 магазина за кар аудио и автомобилна техника няма никъде... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 6 Февруари, 2010 Утре ще погледна и ще ти пишаАко си забравя може да ми пишеш едно ЛС само да ми припомниш.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 6 Февруари, 2010 откъде мога да намеря евробукса за сивик 97' (( няма никъде обиколих 3-4 магазина за кар аудио и автомобилна техника няма никъде...Тука из Пловдив ги продават в магазините за авточасти ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 6 Февруари, 2010 Мисля, че в старата ми хонда имам, пиши едно лично ако не си си намерил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #5 Отговорено 6 Февруари, 2010 В технополис, техномаркет и тям подобни магазини за техника я има просто питай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gire_91 3 #6 Отговорено 6 Февруари, 2010 Благодаря ще погледна в посочените магазини,ако ли не ще пиша лс ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #7 Отговорено 6 Февруари, 2010 или погледни тази тема - http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry297401 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kavarma 0 #8 Отговорено 6 Февруари, 2010 Пиши ми ЛС ако още търсиш, мога да ти осигуря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gire_91 3 #9 Отговорено 20 Февруари, 2010 вече имам поръчах си 2 от англия даже продавам една вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове