kras3n 5 #1 Публикувано 4 Февруари, 2010 Колеги,понеже ме удариха,и след няколко дни,колата ще почва да се прави,и така и така капака ще се боядисва,ако имате снимки,дайте малко да взема като идея,защото смятам да и намръща капака,и още нещо да направя.Ако имате снимки давайте,идей няма да са ми излишни.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 4 Февруари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #3 Отговорено 4 Февруари, 2010 Красота,нещо такова смятам да е,но ако имате снимки и от близо,ще ми е нужно,че като занеса на майсторите да гледат и да се учат и да правят . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 4 Февруари, 2010 Съединяват двата ръба на капака и толкоз... изпипват извивката и тва е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 4 Февруари, 2010 лесно звучи на пръв поглед нещо такова не ти ли харесва-ВЪЗДУХОЗАБОРНИК ЗА ПРЕДЕН КАПАК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #6 Отговорено 4 Февруари, 2010 Иии, това много добро ... Само дето на 1.3-то и без тва му е студено .Ако се случи нещо по-голямо под капака, ти ще си моят човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #7 Отговорено 4 Февруари, 2010 pitbuls, не се отвяря линка,ако има как,качи направо тук снимка. Player101,и какво от това като е 1,3,аз не я правя с това да върви повече,еми да вади красив вид.Ако имам пари по-нататака живот и здраве,защо да не сложа нещо по-голямо отдоло?Искам колата ми да е красива,преди всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 5 Февруари, 2010 (Редактирано) Ето един вариант за капак лично на мен стоковият по ми харесва Редактирано 5 Февруари, 2010 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #9 Отговорено 5 Февруари, 2010 pitbuls, не се отвяря линка,ако има как,качи направо тук снимка. Player101,и какво от това като е 1,3,аз не я правя с това да върви повече,еми да вади красив вид.Ако имам пари по-нататака живот и здраве,защо да не сложа нещо по-голямо отдоло?Искам колата ми да е красива,преди всичко. Аз говорех за моята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #10 Отговорено 5 Февруари, 2010 виж ми аватара - леко намръщен, за да не закривам ринговете и да не губя много от дългите и напълно изчистен ( без емблема, заварени дупки ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #11 Отговорено 5 Февруари, 2010 http://www.chargespeed.com/photo/ext-force/eg/eg_bonnet.jpghttp://www.chargespeed.com/photo/ext-force/eg/eg_bonnet1.jpghttp://www.gtautostyle.com.au/honda/civicEG/civicEG1.jpghttp://www.gtautostyle.com.au/honda/civicEG/civicEG4.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #12 Отговорено 5 Февруари, 2010 Аз много съм си харесал черните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #13 Отговорено 5 Февруари, 2010 виж ми аватара - леко намръщен, за да не закривам ринговете и да не губя много от дългите и напълно изчистен ( без емблема, заварени дупки )Твойта снимка,даже съм си я свалил на компютъра .Давайте още снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #14 Отговорено 5 Февруари, 2010 Снимка 1Снимка 2Ето! Аз лично се чудя как да я "поправя" в оригиналния вид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #15 Отговорено 5 Февруари, 2010 Снимка 1Снимка 2Ето! Аз лично се чудя как да я "поправя" в оригиналния вид Защо искаш да я оправиш в оригиналния вид?Не светят добре фаровете ли какво има?За да знам +совете и минусите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #16 Отговорено 5 Февруари, 2010 линка работи, но имаш и лично !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamerko 1 #17 Отговорено 5 Февруари, 2010 Тфа с намръщените предници е много грозно бе мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #18 Отговорено 6 Февруари, 2010 Не, нямам проблем с фаровете, просто ми харесва повече в оригиналния си вид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #19 Отговорено 6 Февруари, 2010 Аха ок.Айде бе колеги,само това ли са ви намръщение хонди,давайте малко снимки,че време не остава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #20 Отговорено 8 Февруари, 2010 Моля ви,който има снимки на такива предни капаци да дава,че до няколко дена трябва да го давам да го правят.Благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #21 Отговорено 12 Февруари, 2010 Изчерпахте ли се от към снимки на предни капаци :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #22 Отговорено 12 Февруари, 2010 (Редактирано) Ето още един вариант Редактирано 12 Февруари, 2010 от Жоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #23 Отговорено 12 Февруари, 2010 Снимка 1Снимка 2Ето! Аз лично се чудя как да я "поправя" в оригиналния вид На мен така ми прилича малко на Mitsubishi Colt ... верно по-добре сток вида =)П.П. JDM style ... =) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #24 Отговорено 13 Февруари, 2010 Всеки си има мнение,на мен повече ми харесва с намръщен капак,колата така излъчва агресия.Лично мнение . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #25 Отговорено 16 Февруари, 2010 (Редактирано) Колеги,благодаря ви за снимките и помоща,но за сега смятам да сложа подобен на този капак --> ТУКТози най-много ми допадна.Благодаря ви още веднъж. Редактирано 16 Февруари, 2010 от kras3n Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #26 Отговорено 16 Февруари, 2010 Нали знаеш че с различна от тази броня ще се промени и излъчването!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #27 Отговорено 16 Февруари, 2010 Направил си избор вече. Хубаво е, че си намерил нещо по вкуса си, но наистина ли предния капак е толкова грозен на 5-цата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #28 Отговорено 16 Февруари, 2010 Защо трябва да е грозен??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #29 Отговорено 17 Февруари, 2010 Един не лош вариант После кат я напрайш пусни снимки може да излезе нещо яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #30 Отговорено 17 Февруари, 2010 ето няколко капака но и на мен личното ми мнение е нампъщена предница ето и нещо нестандартно на този сайт мойе да си харесаш нещо ЦЪК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #31 Отговорено 17 Февруари, 2010 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2394/17...coengvxQ9kD.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #32 Отговорено 4 Март, 2010 Ето как изглежда предния капак --> ТУКП.С.Благодаря на всички отзовали се.П.С2.Извинявам се за лошото качество на снимката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове