vex 13 #1 Публикувано 1 Февруари, 2010 Чудя се дали да не си купя халогени за купето, та ако някои има да сподели мнение дали светят добре, и дали вършат работа.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #2 Отговорено 1 Февруари, 2010 И аз съм заинтересован, би трябвало да светят, ако им се сложи и ксенон.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #3 Отговорено 1 Февруари, 2010 Колега аз съм с оригиналните и съм атски доволен при мъгла се вижда добре,бях ги махнъл както се вижда на една от снимките ми на профила ми но при една мъгла се кьорих и си ги сложих при следващата си беше 6 ти си решаваш но да светят много прилично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #4 Отговорено 1 Февруари, 2010 Много добра работа вършат,няма какво да се чудиш ако има от каде да си намериш на добри пари.Малко са скъпички по принцип Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 2 Февруари, 2010 Аз се загледах по ebay-ските, не са чак толкова скъпи, но не са и оригинални. Може пък и да ги пробвам все пак Мерси за мненията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #6 Отговорено 2 Февруари, 2010 И-бейските не ги препоръчвам на никого. Имах такива за около 30$, пълна трагедия. Светеха малко по-зле от късите светлини на фаровете ми, а уж са халогенни. Другият проблем е с реглажа, при положение макс. нагоре, светят точно на 50см пред колата. Виж за форма са ОК, допълват бронята и й придават поне по мое мнение хубав вид. Живи свещички си бяха, съжалявам че нямам снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #7 Отговорено 2 Февруари, 2010 Аз се загледах по тези: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=120525698398Същите ли са като тези които си имал? Като цена са повечко от 30$. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #8 Отговорено 2 Февруари, 2010 Даааааа, същите пръчки. Изглеждаха по абсолютно същият начин.Всъщност още са при мен в едни кашончета, ако някой не вярва че светят зле, мога да демонстрирам.Може би ако се измисли начин за нормален реглаж, ще има минимален ефект, но колкото по-високо се опитваш да ги вдигнеш, толкова по-трудно се захваща декоративната пластмаса отпред. Краен вариант, настройваш ги и като сложиш декоративната пластмаса и като видиш фугите и ти идва да захапеш цялата броня и да я метнеш в кофата :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #9 Отговорено 2 Февруари, 2010 Пффф тъкмо се бях надъхал да си помогна на "мощните" фарове.... Благодаря пак за мненията.. явно няма смисъл от китайчета в този случай... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #10 Отговорено 2 Февруари, 2010 (Редактирано) аз не съм доволен как светят(оригиналните) ! много са слаби... да не казвам че светят на 2-3 метра пред колата ем са настроени и с общо взето добри крушки(осрам) (С ксенон може да е по оки които има пари да тества) :) :) Редактирано 2 Февруари, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #11 Отговорено 2 Февруари, 2010 Колеги само в ибеи ли могат да се намерат такива халогени? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #12 Отговорено 2 Февруари, 2010 Колеги само в ибеи ли могат да се намерат такива халогени?Да. Аз пък мисля да си купя едни китайски - не за друго, ами за добавка на предната броня. Ако пък се окаже че и светят - бонус. Ето едни такива ама от САЩ - малко по евтино идват:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-CIVIC...sQ5fAccessories Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #13 Отговорено 2 Февруари, 2010 Тези които си дал от САЩ, идват на същите пари при това без да смятам митница... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #14 Отговорено 2 Февруари, 2010 А знае ли се дали са с H1 или с H3? и на колко могат да доидат до тук? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Q_ball 0 #15 Отговорено 2 Февруари, 2010 Колеги ползвайте по-пълно търсачката в Ебау. Като се подредят по цена и шипинг има и много по-евтини ... същия модел горе долуЦЪКтемата е добра и точно на време защото и аз натам се бях упътил. Мерси за мненията, ама все пак си мисля че за тая цена ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #16 Отговорено 2 Февруари, 2010 Колеги само в ибеи ли могат да се намерат такива халогени?Да. Аз пък мисля да си купя едни китайски - не за друго, ами за добавка на предната броня. Ако пък се окаже че и светят - бонус. За добавка на бронята са идеални, много се кефих когато ги монтирах моите, после псувах яко Някак си допълват бронята, лично мнение де.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #17 Отговорено 2 Февруари, 2010 @vex - ако ги поръчаш през фирма идват на 50 долара в БГ, без да се занимаваш с митници и глупости. Ако те интересува как, на лично ще ти дам линк с инфо за фирмата, за да не излезе че правя реклама.@Q_ball тези които си дал са с 3-4 долара по-скъпи от това, което показах аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #18 Отговорено 2 Февруари, 2010 колеги а само такива китайски стоки ли могат да се намерат, не се ли продават и хубави стоки специално за тея халогени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #19 Отговорено 3 Февруари, 2010 А има тема за поръчки от чужбина от тази тема на колко ще дойдат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasi80 0 #20 Отговорено 3 Февруари, 2010 Колега аз съм с оригиналните и съм атски доволен при мъгла се вижда добре,бях ги махнъл както се вижда на една от снимките ми на профила ми но при една мъгла се кьорих и си ги сложих при следващата си беше 6 ти си решаваш но да светят много приличноДа и аз съм със оригиналните- вършат много добра работа .Като цало разширяват видимоста на пътя . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #21 Отговорено 3 Февруари, 2010 Като цяло няма как да не е по-добре все пак е допълнителна светлина на платното важното в случая е за какво са ти и какъв ефект искаш да постигнеш? На мен ми трябват да се запълнят дупките и като сложа хубави крушки и работа ще вършат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Q_ball 0 #22 Отговорено 3 Февруари, 2010 Прав си с 3-4$ са по-скъпи ама пък доставката сякаш е много по-надолу от паказаните. Това беше идеята иначе те са горе долу в тоя диапазон , само доставката ги оскъпява. Ама не е добре с отзивите нещо ... взех да се чудя и май май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #23 Отговорено 4 Февруари, 2010 И аз колега се чудя от както излезна темата ма щом се чудя явно ще се вземат така и за джанти се чудих и сега са на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове