Jump to content
motohristo

Нов член с чудно Hr-v

Recommended Posts

От два месеца имам колицата и съм много доволен. Благодаря на колегите, които ми помогнаха с мнения и съвети преди да я купя - наистина ми беше от полза. Много съм доволен от лекотата с която се кара, разхода е добър, катери заснежени пътища без проблем, стегната ходова част - точно това, което ми трябваше. Като я взех смених ролка с ангренаж, маслен и въздушен филтър, масло Мотул 6100, сложих и гуми Вредщайн Сноутрак3, днес и смених и маслото в диференциала с оригинално от Бултрако, че имаше просвирване и сега всичко май е наред. Може би ще има нужда от смяна на гумички на клапаните, че ми се струва като да харчи повечко от нормалното масло, ама това по-натам, като се опознаем по-добре :rolleyes: Сега събирам за хубава газова уредба и имам дилема къде да я сложа. Днес като я бяха вдигнали на колония крик да сменят маслото забелязах, че под задната броня има кухина покрита с пластмасова кора, която върви към задния мост. Имате ли представа дали може да се завре там бутилка и няма ли да е опасно?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо няма да може да я завреш ,мястото е недостатъчно.Второ дори и да успеш за вкараш някоя бутилка тя ще е толкова малка,че през ден ще си на газостанцията.За сигурността да не говорим.Колко ти харчи и кой двигател караш?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко, че мястото е малко. Днес като я видях тази евентуална възможност се зарадвах, че може да ми се размине неудобството от бутилка на мястото на резервната гума, ама нищо, ще го преживея. Иначе мотора е по-слабия (105кс) и разход в града (Софето) около 9-10, което според мен си е съвсем нормално.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разхода ти е повече от чудесен.Няма смисъл за слагаш газово.Направи сметка след колко километра ще го избиеш.На мен HR-V-to ми е втора кола и спрямо пробега,който изминавам едно газово от 1500лв.ще го избия след 4години.Съотетно се отказах.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, да си я караш безаварийно!

...... Може би ще има нужда от смяна на гумички на клапаните, че ми се струва като да харчи повечко от нормалното масло, ама това по-натам, като се опознаем по-добре :) Сега събирам за хубава газова уредба

Как засече че харчи повечко от нормалното и за колко км?Гумичките на Хонда не са обичаен фактор за горенето на масло, тъй като са много издръжливи!Ако караш повече от 20 000км на година слагай газ!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...