Jump to content

Mailo13

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Mailo13

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 19.06.1979

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Нямам намерение да правя глупости!Но немога да се примеря с тройните цени на представителите.140$ с САЩ 55& в Англия,550 лв.в България!????????????????!?!??!?!? Ще поръчам по рама ,но не и на цената на Карада!Иначе благодаря за инфото!
  2. Благодаря,Стоянов!Май наистина така ще направя!
  3. Здравейте!Имам завишен разход на гориво на мойта хонда(HR-V 124к.с. V-tec 03год.)в сервиза ми казаха,че е ламбда сонда,което звучи правдоподобно.Но също така ми казаха,само оригинална на Хонда би свършила работа.От "Карада"Варна ми обявиха цена от 551лв. и три седмици доставка.Бях потресен!Един път от цената и втори път от срока.Та аз ще изхарча още 300лв.грешни пари в гориво за тези три седмици.Ще съм много балгодарен ако някой има мнение или решение по проблема.Благодаря предварително!
  4. Направо ви завиждам.Тия разходи дето ги казвате ми се струват невероятни!Мойто HR-V 124к.с 03г.се опитва да ме разори.14-18л. градско без да натискам и 10-13л извън града пак без да натискам.
  5. Разхода ти е повече от чудесен.Няма смисъл за слагаш газово.Направи сметка след колко километра ще го избиеш.На мен HR-V-to ми е втора кола и спрямо пробега,който изминавам едно газово от 1500лв.ще го избия след 4години.Съотетно се отказах.
  6. Първо няма да може да я завреш ,мястото е недостатъчно.Второ дори и да успеш за вкараш някоя бутилка тя ще е толкова малка,че през ден ще си на газостанцията.За сигурността да не говорим.Колко ти харчи и кой двигател караш?
  7. На мойто хонде му викам"Лунохода",защото влиза и излиза от всякъде засега.Определено мъжкар.А на ежедневната ми кола(ежедневна заради нискя разход за разлика от HR-V-то),която е VW Shаran и викам Шарън разбирасе и е жена.И двете ги обичам много,ама много!
  8. Кофти работа,братле!Качи наистина някоя снимка!Ще се оглеждам и във Варна.Ако и правиш каско задължително трябва и аларма,понеже каското не важи за кражба без аларма.Така че разходите се покачват!Но както каза един колега по-горе на вноски е рашение.Успех с търсенето!
  9. Мерси!Беше важно да го знам!Няма да я пипам колицата.
  10. Благодаря на всички,които се отзоваха!Сложих 1л. масло DPS-F цената му е 32лв.в "Крада Варна".Всякакъв шум изчезна и сега ще отида да се порадвам на снега.Нов въпрос!Нормален ли е разход от 16л/100 градско при положение ,че 40% от прехода е off-road.
  11. Сега тъп въпрос ама трябва да го задам.Човек така се учи!Проверката на маслото в задния деферинциал мога сам да го проверя или трябва в сервиз?
  12. Здравейте!Карам Honda HR-V 4х4 V-tec мод.2003г.Сега,когато е заледено при всяко потягляне се чува странен звук,който прилича на стържене или мачкане на пресен сняг.През по-топлите и сухи дни това на се чуваше.Предпогам ,че това се чува при зацепване на четирите колела.Някой може ли да ми отговори какъв е проблема и дали се налага мигновенното му отстраняване.Ако имате и представа колко би струвало и къде ще е най-добре да се извърши ремонта във Варна,ще е просто супер. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...