пламен1 0 #1 Публикувано 29 Януари, 2010 Колеги Екотавата отдолу до бронята ми се изскриви от големия сняг във Варна,в това време знаете колко са ниски 5 ген а и е отвсякъде в сняг не мога да я погледна отдолу ,като карам се влачи по пътя ама нищо не мога да направя без канал.Има ли някой представа на какво се държи и дали да я махам или да я нося някъде да ми я лепят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #2 Отговорено 30 Януари, 2010 От пред се държи с болтове, а в пдкалника с рошави тапи и по-добре да я оправиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен1 0 #3 Отговорено 31 Януари, 2010 Колеги махнах тавата тя беше начупена ама сега карах в един дъжд и без нея всичко по двигателя се измокри така че даже почна да прекъсва ..... колко ли струва тая пластмаса да си я намеря на старо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #4 Отговорено 31 Януари, 2010 Винаги можеш да питаш колега, който търгува с части втора употреба. Не са малко. На мен лично заводско предвидената защита от "цапане" не ме устройва (5-та генерация) и вероятно ще си направя нещо от стъклопласт, което да обхваща цялата част отдолу Дано обаче не окаже влияние във охлаждането. Само това са ми опасенията... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #5 Отговорено 1 Февруари, 2010 Нова кора струва около 80лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #6 Отговорено 1 Февруари, 2010 80 лв. за тази пластмаса ми се струва множко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #7 Отговорено 10 Май, 2010 Какво става, намери ли си кора, че и аз нямам и си търся? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен1 0 #8 Отговорено 11 Май, 2010 да , 40 кинта струва по моргите успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове