a4oTo 1 #1 Публикувано 21 Януари, 2010 Здравейте колеги. Колата е Сивик 5ген хеч , ще сменям рейката ... та искам да знам има ли разлика между рейките на хеч-а и на купето ??? Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 21 Януари, 2010 За кои двигатели става въпрос? Ако е за д15б2 и д15б7 нали се сещаш че първия е моно а втория пълна инжекция и смукателните им колектори нямат нищо общо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 21 Януари, 2010 Може би трябва да се уточни дали е кормилна или горивна рейка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 21 Януари, 2010 Мдаа прав си колега vex не помислих че може и за кормилна рейка да става въпрос (най-вероятно) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4oTo 1 #5 Отговорено 21 Януари, 2010 кормилна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4oTo 1 #6 Отговорено 22 Януари, 2010 хайде де ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 22 Януари, 2010 А поради какъв член искаш да сменяш рейката и то с такава от друга кола ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4oTo 1 #8 Отговорено 22 Януари, 2010 моята прескача ... и като въртя волана на дясно ... прескача и колелетате не се въртят .... но интересното е , че това го прави само на дясно ... на ляво си завива нормално :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #9 Отговорено 22 Януари, 2010 Немога да ти отговоря на 100%, но мисля че трявба да са еднакви, или ако има разлика да е минимална, или хидравликата да е с 2 или 3 тръбички... но каквото и да е все има начин да се монтира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #10 Отговорено 22 Януари, 2010 По каталог стават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 22 Януари, 2010 От англичанака става също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #12 Отговорено 22 Януари, 2010 Монтираш без проблем ,аз на моето купе сложих рейка от хеч и нямам ядове ..успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове