rollin 463 #401 Отговорено 5 Март, 2010 неееее, пускаш си музика и играеш....То като сложа слушалки и резултатите са 50 към 1-2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #402 Отговорено 5 Март, 2010 Ами незнам човек, май ще правя като Трънчо.. Kytila айде махни незаслужените бан-ове ..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #403 Отговорено 5 Март, 2010 (Редактирано) аз като видя че правя тройна разлика фрагове/deaths и намалям темпото че... някой да махне бановете наистина че да си цъкаме Редактирано 5 Март, 2010 от Трънчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #404 Отговорено 5 Март, 2010 (Редактирано) Катила не може да маха БАН-ове... то и аз бях админ но тея работи ги правят по висшестоящи писах на Даркстар да види какво става, ама и той си прави на луТ.... ама ше си го преместя в др. крачол и ше си играя по Ман1а пак Редактирано 5 Март, 2010 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #405 Отговорено 5 Март, 2010 Махнете им ги... кво е тва ся, "напрайх сървър елате", после "стойте вънка"... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #406 Отговорено 5 Март, 2010 Искам да се оплача от |Honda Fan Club|Kytila и honda_stz играят нечестно и некоректно спрямо другите играчи... Под влянието на РАКИЯ в следствие на което са много по-добри от обикновено! Това е възмутително и недопустимо така да се играе! Моля някой от администраторите да се погрижи за разрешаване на проблема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #407 Отговорено 5 Март, 2010 Незнам под въздействието на какво го правят .. но наистина е така .. 1/3 от играта стояха спектатори и сякаш се чудеха кой да баннат ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #408 Отговорено 5 Март, 2010 Такаааа.......сега:1.Тая вечер стана много добра игра2.Linoheart-бана ти е за 60 мин и беше напълно заслужен.Honda_Stz беше също SPEC и видя за какво става на въпрос.Единия път верно ме чу,но другия път като стоях неподвижно-как ме чу????Дишането ли???Айде ся филмиДругия път ще качвам демота, за да няма ама защо ме банна???3.Въздействието на ракия става много ползотворно до едно положение .После......са почва като по старо му.4.Rollin какво имаш изпредвид че админите са от кол и въже????Ти като беше админ-тва кво говори????Никога не съм банвал без причинаИ никога не се сърдя ако някой играе по-добре от мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #409 Отговорено 5 Март, 2010 какво имам предвид по "кол и въже" ли....?Ами ще ти кажа...Оня админ Викинг си седи и си играе без да забележи, че от неговия отбор има хакер и то не само wall, а и aim !Друг там някаф измислен пък ме бан-ва мене.... защо?И други тем подобни....Дадени са права на хора дето си нямат и хал хабер от CS !аз още тогава им казах, че за да се БАН някой трябва да имаш съответно демо, с което аджеба ти да докажеш, че си го БАН-ал закономерно !И направи си сметка.... като играехме ние двамата, ако си забелязаъл, аз не можех да бан-а тебе и ти мене или пък да те slap и тн...Значи за да ме бан-не мене някой то той е бил доста по висш от нас, а само като си направиш сметка колко е умен тоя "над нас" за да ме БАН и то трябва да ти стане ясно каква е хавата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #410 Отговорено 5 Март, 2010 Viking е само обикновен админ като нас.Казва се Весо и ми е колега във фирмата.Има абсолютно същите права като нас.За да те баннат теб или мен наистина е нужно да е някой по-голям в ранг от нас-затова си прав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #411 Отговорено 5 Март, 2010 Ами хубаво, ама писах ЛС и на момченцето даркстар, но не ми отговаря... това как да го тълкувам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #412 Отговорено 5 Март, 2010 Хак си rollin, осъзнай го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #413 Отговорено 6 Март, 2010 Ем... т'ва е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #414 Отговорено 6 Март, 2010 Тази вечер ще Ви пуцам много лошо. хакериии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #415 Отговорено 6 Март, 2010 колеги към 9-10 вечерта налатайте ако ви се играе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #416 Отговорено 7 Март, 2010 Колега, защо не направите и сървър за "CS:Source" много по-яка е графиката. И оръжията са по истински и флашките и димките... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #417 Отговорено 7 Март, 2010 Сървър-а ще бъде офф около 1-2 часа днес , после пак ще е на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #418 Отговорено 7 Март, 2010 Колега, защо не направите и сървър за "CS:Source" много по-яка е графиката. И оръжията са по истински и флашките и димките...Аз съм ЗА!Да видим другите какво ще кажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #419 Отговорено 7 Март, 2010 (Редактирано) Тая вечер? 2-3 бързи ? П.П. Нее Source e гадна ,дървено раздвижена. Изчакайте новия CS: Pro Mod .. а ако толкова ви се играе нещо раздвижено Call Of Duty: Modern Warfare 2 .. ако може някой да пусне сървър аз съм ЗА Редактирано 7 Март, 2010 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #420 Отговорено 7 Март, 2010 (Редактирано) сървър-а е онлине вече може да влизате ами сървъри мога да пусна на много игри но не само във това въпроса , хора трябват ще го играят 5-6 човека мах и то не по цял ден Редактирано 7 Март, 2010 от darkstar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #421 Отговорено 7 Март, 2010 Ами то и сега е така .Вечерта се засилва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #422 Отговорено 10 Март, 2010 сървъра днес "май" ще бъде активен понеже след update на kernel-2.6.33 даде Kernel Panic ама нямам монитор и клавиатура да го оправа днес ще му върнем старият ако тръгне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #423 Отговорено 10 Март, 2010 един пат и аз да реша да ви науча на нещо ...то няма сървър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #424 Отговорено 10 Март, 2010 Колеги сървър-а е онлине налатайте да играем малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #425 Отговорено 10 Март, 2010 ся пък инжалид цд кей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #426 Отговорено 10 Март, 2010 Айде влизайте да поразцъкаме малко момчета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #427 Отговорено 10 Март, 2010 даите ИП на сървара ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #428 Отговорено 10 Март, 2010 213.231.141.103:27016 ама май никой няма ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #429 Отговорено 10 Март, 2010 я кажете от какво може да е опитвам се да го адд-на обаче не ми дава .... от какво може да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #430 Отговорено 11 Март, 2010 Айде налазвайтеееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #431 Отговорено 11 Март, 2010 Идвам да ми напълните кошницата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #432 Отговорено 11 Март, 2010 Няма никой пак.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #433 Отговорено 11 Март, 2010 тая вечер бързо се наиграхме...4 човека на инферно.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #434 Отговорено 11 Март, 2010 Аз снощи се пуснах но нямаше никой! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #435 Отговорено 11 Март, 2010 Ами дайте да уговорим някакъв точен час важащ за всеки ден и тогава да влиза който може..Иначе много се разминаваме нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan 0 #436 Отговорено 12 Март, 2010 Предлагам да направим една готина игра 5vs5, с други клубове едва ли ще играем, поне да се съберем хора от тук, разделяме се на 2 отбора и се почваме, някой ако е по-запознат може да ни преразкаже правилата по които се играе сега, предполагам че ще е готино Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #437 Отговорено 12 Март, 2010 (Редактирано) Едно време га бях млад се играеше до 16 победи. Първата врътка се играе с ножове и който победи избира да ли да са контри или терористи. Врътката с ножовете не се брои в общия резултат. Дават се 3 реса по една секунда и един от 5 и се почват старт мъни - 800 ц4таймер - 35 (по спомен) раунд тайм - 1.75 фрииз тайма - 0.15 френдли - 1 Играят се 15 врътки и се разменят отборите. Примерно 8/7 , разменят се отборите и тея с 8 победи трябева да вземат още 8, а тези със 7 трябва да вземат 9 за да победят. Забранено е бъгване на картите, бъни хоп и други такива. За 5-ци ме бройте сигурен. Предполагам и Роллин хака ще се навие Редактирано 12 Март, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #438 Отговорено 12 Март, 2010 И аз съм на манежа теро какво е фрийз тайм?и кво значи френдли 1?че има френдли файър ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #439 Отговорено 12 Март, 2010 Едно време га бях млад се играеше до 16 победи. Първата врътка се играе с ножове и който победи избира да ли да са контри или терористи. Врътката с ножовете не се брои в общия резултат. Дават се 3 реса по една секунда и един от 5 и се почват старт мъни - 800 ц4таймер - 35 (по спомен) раунд тайм - 1.75 фрииз тайма - 0.15 френдли - 1 Играят се 15 врътки и се разменят отборите. Примерно 8/7 , разменят се отборите и тея с 8 победи трябева да вземат още 8, а тези със 7 трябва да вземат 9 за да победят. Забранено е бъгване на картите, бъни хоп и други такива. За 5-ци ме бройте сигурен. Предполагам и Роллин хака ще се навие Уау! Явно не съм бил напълно в час с тия неща Обаче тия 'правила" ми харесват! 5 вс 5 или по друг начин - бройте ме! Само кажете кога! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #440 Отговорено 12 Март, 2010 колеги тоя сарвар днес ми излезе кадето са ми картите сега пак го няма ? кво става да го еба? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове