darkstar 1 #1 Публикувано 16 Януари, 2010 За Феновете на Counter Strike ако го играят някой от вас , може да посетат нашият сайт също така и серварите ни , за повече инфо тук http://cswarsong.servegame.com/news.php Благодаря Предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mihou 1 #2 Отговорено 20 Януари, 2010 (Редактирано) До преди малко цъках в WC3 сървъра, но явно на админа не му хареса че съм по-добър от него и ме банна Редактирано 20 Януари, 2010 от mihou Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #3 Отговорено 20 Януари, 2010 В този ред на мисли да пусна и аз адрсите на HL сървърите, които съм пуснал.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #4 Отговорено 20 Януари, 2010 Сега джиткам в сървара ама са слабички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #5 Отговорено 20 Януари, 2010 ами ламерчета са тея но ако искате влизайте може да по-цъкаме и във классик там е по-добре възможно е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #6 Отговорено 20 Януари, 2010 и аз искам Half Life , ама нещо немога со подкарам играта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 20 Януари, 2010 (Редактирано) В този ред на мисли да пусна и аз адрсите на HL сървърите, които съм пуснал.. Даваййй , как ми се е до играло ХЛ не е истина (дано не е лаг че ... ) Иначе на ЦС се съберете повече и ме викнете да ви надуя шушоните п.п. uBaHoФ , ти не се обяснявай че още не си ми измил колата дето загуби Редактирано 20 Януари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #8 Отговорено 20 Януари, 2010 теро, ти какав си ламер.я си кажи как те наказвах с батериите на фенера по главата.всеки път ти кънти каската Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #9 Отговорено 20 Януари, 2010 В този ред на мисли да пусна и аз адрсите на HL сървърите, които съм пуснал.. Даваййй , как ми се е до играло ХЛ не е истина (дано не е лаг че ... ) Иначе на ЦС се съберете повече и ме викнете да ви надуя шушоните Едния е видим в нета ankya TEST, стара е машината и от време на време може да има малко ЛАГ другите най-вероятно до края на седмицата, ще са онлайн, но там машината е по-сериозна.. Пиши кога мислиш да влизаш да те преслушам :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #10 Отговорено 20 Януари, 2010 аиде на CS там има некви момци от форума ама май единият играе с хакове или аз съм много слаб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #11 Отговорено 20 Януари, 2010 213.231.141.103:27016 това е ип-то на классик сервер-а влизайте там да се косиме :Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #12 Отговорено 21 Януари, 2010 Ама вие много добри го раздавате нещо.. яяя дайте да уговорим един час довечера към 8-9 в тия сървари ,да видим за кво иде реч! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qni 26 #13 Отговорено 21 Януари, 2010 (Редактирано) и аз съм навит, снощи нямаше никой на 213.231.141.103:27016, днес към 8-9 вечерта пак ще проверямежду другото скоро ще пускаме сървър на CS Source, там е къде по интересно по не според мен. Ще го пусна тук като е готов. Редактирано 21 Януари, 2010 от qni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #14 Отговорено 21 Януари, 2010 Хакове не забелязах-освен че някои слухтят в масака довечера пак? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #15 Отговорено 21 Януари, 2010 Хакове не забелязах-освен че някои слухтят в масака довечера пак?Засякох ли те вчера в HL сървъра или така ми се струва? Теро - довечера може да заключа сървъра - 1v1? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #16 Отговорено 21 Януари, 2010 и аз ше се включа довечера.... след 22hда ви видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #17 Отговорено 21 Януари, 2010 момчета - тегля и ида с голям пистолет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #18 Отговорено 21 Януари, 2010 Нещо ме изхвърля от тоя WC3 преди малко пробвах .. аз предлагам да направим една среща на 1.6 Classic или един Deathmatch. Че тия пауъри и глупости не ме зарибяват много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #19 Отговорено 21 Януари, 2010 (Редактирано) айде някой да пост-не IP-тата на сърварите...аз сега играх в сейв XP но имаше един хакер ...Пак го бих ама това е др. бира пп...довечера ще се включа пак в играта, че сега имам много работа за вършене Редактирано 21 Януари, 2010 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #20 Отговорено 21 Януари, 2010 тия с хаковете въобще не ги разбирам - бахти комплексарите некадърни като не можеш да играеш - гледай ... не разваляй играта на другите ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #21 Отговорено 21 Януари, 2010 абе в наши дни какво се играе 1.5, 1.6 или source ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #22 Отговорено 21 Януари, 2010 наи-вече 1,6 класик - довечера викам в 10 една среща в сървара? всеки с ника си ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #23 Отговорено 21 Януари, 2010 спамер(лукчо), да знаеш, че не всеки който играе добре е хак.понякога като те насадат, че си хак,а ти не си е доста гадничко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #24 Отговорено 21 Януари, 2010 спамер(лукчо), да знаеш, че не всеки който играе добре е хак.понякога като те насадат, че си хак,а ти не си е доста гадничковярвай ми поиграл съм и са ме обявявали за хакер въпрек, че никога не съм използвал хакове за игра ( каквато и да е ) и много добре знам кога някой е хакер ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #25 Отговорено 21 Януари, 2010 1.6 да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #26 Отговорено 21 Януари, 2010 1.6 ВТИ Довечера ако ме пусне да вляза ще поцъкам яко И наистина нека всеки е с ника си от форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mihou 1 #27 Отговорено 21 Януари, 2010 Пригответе си талоните за довечера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #28 Отговорено 21 Януари, 2010 (Редактирано) 1.6 .. а така !! А не е ли по-добре Deatmatch ?Ама в кой сървари ? И последно от 22ч.? Редактирано 21 Януари, 2010 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #29 Отговорено 21 Януари, 2010 Аз отпадам Не ми зарежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #30 Отговорено 21 Януари, 2010 (Редактирано) Аз съм вътре и играя ама тия са мега злета :)18:2 Редактирано 21 Януари, 2010 от Ivaylo Yovchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #31 Отговорено 21 Януари, 2010 (Редактирано) Ей , много Прота пък като влезя и изчезват Само класик , другите бози да не се чуват. Ако ще е друго ще е ХЛ . eddy, ще направим едно 1вс1 (да ми надуеш шушоните) ама дай първо един ЦС, че ако пукам първо ХЛ после не мога да утрепя никой Редактирано 21 Януари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #32 Отговорено 21 Януари, 2010 абе айде да се разберем за някакъв час който може и да направим една голяма мрежа довечера а ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan 0 #33 Отговорено 21 Януари, 2010 Свалих си играта и пробвах сървъра, имаше 2 човека, след 2-3 глави казаха че съм с хак, аз ботовете едвам си пуснах, камо ли хак да си сложа :ПСпомням си преди какви игри ставаха и как не излизахме от залите, хайде довечера да напълним сървъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #34 Отговорено 21 Януари, 2010 От доста време и аз не съм цъкал Counter - Strike, да вА питам: там оръжията се купуваха - нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #35 Отговорено 21 Януари, 2010 Е след 22 часа ,това е уточнено!! Само че в кой сървър, този който колегата е пуснал в първия пост ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #36 Отговорено 21 Януари, 2010 213.231.141.103:27016 това е ип-то на классик сервер-а eddy, купуват се (освен ако не се правиш на луд ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #37 Отговорено 21 Януари, 2010 213.231.141.103:27016 това е ип-то на классик сервер-а eddy, купуват се (освен ако не се правиш на луд ) Така като гледам колко сме ентусиасти да не препълим сървъра и после само с резервации? ( tero Ко речИ? ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #38 Отговорено 21 Януари, 2010 и аз привечер съм там да се пуцаме , вчера имаше някой терориста и се правеше на много добър искаше му играем 4vs1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #39 Отговорено 21 Януари, 2010 мен тоя сървър не ме пуска да вляза ... ще се играе другъде май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #40 Отговорено 21 Януари, 2010 213.231.141.103:20716 ? какво ти дава ? имаш ли пинг до тоя адрес ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове