vektor 0 #1 Публикувано 7 Януари, 2010 Колеги вчера около 17часа тръгнах от Пловдив със сестра ми с Хондата , около 18часа спряхме на "Mall"Стара загора , на паркинга на който имаше около 300коли . Карахме транзит за Сливен да носим подараци на роднини от там , но решихме да хапнем за 10мин.в мола.На връщане си се качваме в колата отключваме си я , сядаме и изведнаж гледаме , че пълната задна седалка е ПРАЗНА (телевизор , микровълнова печка , радио , чанта с дрехи и яке)Всичко си е хванало крачета ! Вратата е била отключена и заключена , дано поне са си направили кефа когато са видяли че вратите ми се отварят на горе 10 минути , оживен паркинг СТАРА ЗАГОРА !Поздрави и добре че не беше колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 7 Януари, 2010 Направо звучи като сценарий на филм Успели са да отворят и нестандартно отварящи се врати Поне колата е непокътната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #3 Отговорено 7 Януари, 2010 Само не ми стана ясно как трабва ние да си ги опазим! За това пазене не плащаме ли данъци или просто си храним някой а грижите ние си ги поемаме! Съжалявам колега че така е станало. Това наистина е доста, даже крайно неприятно. Ама в нашата държава освен да си купим по един пистолет всички и да почваме да отстрелваме други нищо друго не можем да направим. Лошото е че ако си взема пистолет ( което съвсем скоро ще стане ) ще застрелям някой и после ще ми изгният кокалите в затвора заради такива боклуци. Дето нищо друго не заслужават освен отсрел и плитко заравяне, за да може като се сетиш за тях да ги отравяш по-лесно и пак да ги отстрелваш!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #4 Отговорено 8 Януари, 2010 ...И това не е формулата за нормално пребиваване в тая "пущина" държава, но по-добре да съхраним оставащия ни позитивизъм, вместо да стигаме до крайностите на нещастниците в нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #5 Отговорено 8 Януари, 2010 Много кофти се е получило колега Просто вече май нищо не може да ни учуди от към странни действия в нашата държава. Само парадокси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dancho1 1 #6 Отговорено 8 Януари, 2010 Дай още един път , че не те разбрах Много кофти се е получило колега Просто вече май нищо не може да ни учуди от към странни действия в нашата държава. Само парадокси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #7 Отговорено 8 Януари, 2010 аз на показ в колата не оставям дори носна кърпа, камо ли печки-мечки.... ще ме извиняваш ама... все едно не знаеш къде живеем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #8 Отговорено 8 Януари, 2010 Ами колега аз от германия идвам кой да ти знае , че на такова място ще пипат и другото е че нямаше как да не спрем там и нямаше кой да стои в колата .... В Пловдив когато спирам някъде и аз не оставям нищо в колата .... Немците са го казали "Нашите турски граждани когато се прибират трябва много да внимават в България" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #9 Отговорено 8 Януари, 2010 Потресен съм Може да попиташ за записи от камери, неможе да няма, най-малкото може да се види в каква кола са натоварили подаръците ти и от там в "милицията" и после ходене по мъките. Успех колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #10 Отговорено 8 Януари, 2010 Затова преди около година питах за аларма с пейджър и в момента съм с такава. Ако съм в мол и някой ми отвори колата - ще разбера. Обхвата на пущината е учудващо добър, дори през стени и тавани!Оръжието не е ненужно в такива случаи, най-малкото ще стане ясно кой е по-бърз, ако и крадците са въоръжени - нещо като филмите в дивия запад. За щастие в по-голямата част от случаите крадците на микровълнови и телевизори няма да са въоръжени с огнестрелни оръжия и ще е по-лесен ареста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #11 Отговорено 8 Януари, 2010 (Редактирано) Еми тва е.... България.. за съжаление.. Редактирано 8 Януари, 2010 от xxx84 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #12 Отговорено 8 Януари, 2010 Камери на паркинга НЯМАЛО .. ?! Защо ли ?! Много просто за да могат да пипат ! Цяла вечер по полиций няма смисъл много добре ги знаят кои са единствения вариант е да ги хванеш и да ги спукаш от бой + вземане на всякакви документи и вещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #13 Отговорено 8 Януари, 2010 Абе то боя лесна работа да ви кажа чеснно ами я после доказвай с нашите закони че тоя ти е пипал колата кат каже обьрках се или нещо подобно от сорта та така никога няма да навредиш на крадците а на себе си щото ще ти лепнат хулиганство по указа за дребното холиганство и кво стан ся тебе те обират и тебе сьдят Та по вьпроса за камерите не ми се вярва да нямат! Моловете са обурудвани с камери !Щом имат паркинг за клиенти на мола значи си имат и охрана която наблюдава за такива инциденти аз лично отивам в полицията и пускам жалба срещу този мол или собственик и такьв скандал ще им спретна още че главата ще ги заболи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове