Jump to content
cvakito

Как да се предпазим от Камерите

Recommended Posts

На всеки цикъл на светофарите в час-пик, част от кръстовището е блокирано от бързаци, минали на жълто или червено.

И не само бързаци, редовно като им свети зелено, обаче кръстовището е задръстено вместо да изчакат, те навлизат в него и го задръстват още повече и пречат на тези на които вече свети зелено!А в правилника ясно го пише, "Не навлизай в кръстовището, ако е задръстено"!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,радвам се ,че все още в Пловдив не е станало движението като в София! Тука също в последно време е непоносимо от 16.30 до 19.00 часа,но сигурно вие берете доста повече ядове във столицата от нас!!!Не ви завиждам! Въпрек и всичко смея да отбележа,че в софия се среща по-често колегиялност от колкото в Пловдив. Тук сме много по-малко , но може би говедата по пътищата са повече!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рико, искам да те подкрепя.По ебано движение от това в Пловдив не съществува никъде другаде в България.Заставам на 100% зад думите си и НЕ преувеличавам...Перник, Пазарджик по-добре е...Тука е Крах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пловдив окраг сме говеда в движението. Всеки ден се сблъсквам с пумияри на пътя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

предлагам следващата тема в форума да е: Как да си купим незаконно оръжие от интернет...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

предлагам следващата тема в форума да е: Как да си купим незаконно оръжие от интернет...

Да стреляме по камери и малоумни шофйори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХА ХА ХА ХА ХА! ! ! Това вече е приказка пичове!!! Яко ще е да се почне една стрелба през 10-15 мин.на всякъде из градовете,естествено по камерите,макарче ми е идвало на ум и доста некадърници да гръмна-ХИ ХИ ХИ !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

[.Някой да знае спецификация на тия Астрички?

някои мислил ли си е просто да си свали номера?

Как ще се обясниш, ако те спре полиция?
За Астрите има 2 варианта :1.6 - 106 к.с1.4 - 90 к.с. Редактирано от marto_1.8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да хванат някоя неподържана жигула... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля,че колегата питаше за мощността на Астрите,а как да ги разпознаваме на пътя? Поне това долових във въпроса му!Ако е така то те са бели,поне в Пловдив и имат много антени,поне 4-5 и нямат никакви обозначителни знаци!Не е лошо ако се разгърмим из градовете първо астрите да гръмнем-мамицата им!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой попита дали записват камерите.Това което знам аз е:има основно 2 типа камери наблюдаващи и записващи преминаваненаблюдаващите записват просто картина и има оператори който контролират купулните камери и си зяпат общо взето тези камери ги наслагаха по крастовищата по скоро.Тези ккойто записват преминаване, стоят над лентата или гледат към нея. За всяка лента има предвидена камера и инфрачервен прожектор.Тези камери снимат колата отзад и сканират рег. номер, всяка кола която мине пред нея се записва и се знае че е преминала през тва крастовище (м/у другото на караулките на магистралите има такива). Записите от тези камери се сравняват с записите за издирвани автомобили, също тези камери следят за преминаване на червено т.е. когато светне червена светлина, всеки който премине през камерата влиза в списъка на непослушните. Малко си исипах мислите ама в края на деня е така :(Относно бягането от полицай е кофти работа, има успешни опити, но полицията не е толкова глупава. Има си организация и правила които се следват при преследване на автомобил. Не мислете, че като ви подгони една патрулка пред вас няма да изкочат още 2! Добри са в това!

Редактирано от kalos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Astra G или както се казва след 2004 - Astra Classic II има няколко двигателя 1.6.Y16XE; Z16XE; Z16XEP до 2006. След това слагат и друга модификация, но не я знам точно.Всичките са DOHC, като мощностите са 101, 103 и 105к.с. (74 до 76kw).Машинките никак не са за подценяване - леки, бързо се наемат и са доста маневрени.Аз съм карал с малкия мотор Z14XEP 90к.с. на газ и бях очарован как се държи.Малко повече инфо на руски, ако някой го интересува, но не е пълно:http://opel-astra.5go.ru/html/4_1.htmИма и Astra без отличителни знаци с мобилни камери и радари - бели и червени съм виждал.В Бургас, Варна и другаде вероятно има ванчета Citroen Xsara Picasso също с мобилни камери и радари. Някои също нямат надписи и сини ленти.Така, че умната!

Редактирано от gena_bs

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го отговора на колегата! :(

Аз съм с 9955 на кобра и съм изключил всичко без "Х" , "Ка" , "К" и "РОР" другите за момента не ми трябват. Камерите ги хващам на "К" и "Ка" те не са ми проблем но последния път за малко да изгоря защото колегата полицай си играеше с копчето на радара и при мен съвсем леко се появи "Х" и изчезна добре обаче, че девойката дето говори е от по-бавните и си ми каза за Х-а.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно бягането от полицай е кофти работа, има успешни опити, но полицията не е толкова глупава.

Аз имах едно такова пеживяване и не си е работа. Още стискам палци да не ми дойде честитка по пощата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво..ти си истински МЪЖ! продължавай все така... то от такива келеши като теб цялата работа е зле.Докъде стигнахме, че чак да си разправяме, че сме бягали от полиция. Какво стана с мотото от националната...И не честитка...ами униформени трябва да ти дойдат и да ти вземат книжката за 10 год.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В интерес на истината,колегата е прав относно бягането от куките! Не е здравословно и умно да го правите ,защото застрашавате много човешки животи по този начин! Застрашавате хора които не участват във преследването и нищо не подозиращи пешеходци ,които не са застрховани от инцидент!Колега,не е нужно със такъв тон да се караш на състезателя! Просто да си представи ако маика му я помете някои като него докато си чака автобуса кродко и неподозиращо на спирката а? ? ? Как би се почувствал тои?Или ако тои направи нещо такова ,мисля,че наистина няма да му трябва книжката мноооого дълго време!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз ще се извиня за грубия си тон на всички останали колеги, но не и на него точно поради поледните ти изречения...Още като почна темата беше ясно за какво се използват тези методи за скриване на номера. Едно е да се обсъжда технологичната част на нещата друго е да се чудиш как да се скътаеш от закона.И не ми минавайте с номера ма то само за магитралата...като искаш да караш с 200 ще си плащаш глобите после...То не случайно ги има тия ограничения...Аз като карам със 130 и изпреварвам, някой като идва зад мен с 200 .. къде да ида..в мантинелата ли или в дерето... Достатъчно злопоуки има на пътя. Вместо да пускаме теми, които да ни напомнят как да караме цивилизовано...ние се чудим как да избягаме или как да бутнем на полицая 20 лв.Само един пример ще ви дам...slus4o мисля беше пуснал преди време една тема колко е нужно подаването на мигач...След тази тема се замислих за себе си и вече мигача го използвам 94% (и аз не съм перфектен :lol: )Може само на мен да ми е повлияла така неговата тема, но си мисля, че беше 10 пъти по-полезна от тази тук! (като изключим дискусията за техническата част, която си е напълно нормална и образователна :lol: )И за последно ще кажа, че нямам лоши чувства към нито един колега от този форум, но нищо лошо няма да стане ако сме малко по-възпитани на пътя.И ако иска някой да си сметне разликата в минути примерно Пловдив-София при скорост 130, 160 и 200...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки трябва да си носи отговорност за действията ! Мисля всички такива опити за бягство от органите на реда, било то махане на номера или просто "газ, пък патрулката е бавна и в NFS мина номера", се наказват с лишаване от свобода, което си ре редно :tooth:От друга страна дребните шмекери за подлъгване на апаратурата според мен са по-скоро въпрос на хитрост - хитрост да го измислиш, но да остане достатъчно непопулярно, че да не го забранят със закон или запушат технологично ... т.е. има поне 100 начина законно да направите номера си невидим за камерите ( облечете си колата като куче и номера да се пада под опашката ), но те не се продават в магазините ефтино :lol:лека и карайте разумно ! ( не казах бавно )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...