Jump to content
sand0

Samsung Auto :)

Recommended Posts

Колите са невероятни, но с много малки изключения са забранени за износ. Произвеждат се само за южно корейския пазар - въпрос на държавна политика за насърчаване на потреблението на местни стоки. Цените им са съвсем прилични, а топ моделите не отстъпват на 7-ма серия на БМВ (като качество, дизайн и т.н.). Видях ги на живо и съм много впечатлен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моделите не са лоши,но като знам какво има под капака и ми се ......

Редактирано от georgivanov1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво има под капака бе колега? :D - двигатели с вътрешно горене :lol:Renault-Samsung Motors е южнокорейска компания с 80% собственост на акциите от страна на Рено.Произвеждат няколко модела за местния пазар: SM3, SM5, SM7 и QM5.Всички модели са на базата на съществуващи модели на Nissan. Всички двигатели са от Nissan. Лично за мен са много добра алтернатива на останалите корейски марки. Много повече ме кефят от Хюндай/Киа/Део (GM). Жалко, че не се продават в Европа.

Редактирано от 100NX Golf Destroyer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво има под капака бе колега? ;) - двигатели с вътрешно горене ;)Renault-Samsung Motors е южнокорейска компания с 80% собственост на акциите от страна на Рено.Произвеждат няколко модела за местния пазар: SM3, SM5, SM7 и QM5.Всички модели са на базата на съществуващи модели на Nissan. Всички двигатели са от Nissan. Лично за мен са много добра алтернатива на останалите корейски марки. Много повече ме кефят от Хюндай/Киа/Део (GM). Жалко, че не се продават в Европа.

Да бе,затова всички двигатели на Нисан са Рено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво има под капака бе колега? ;) - двигатели с вътрешно горене ;)Renault-Samsung Motors е южнокорейска компания с 80% собственост на акциите от страна на Рено.Произвеждат няколко модела за местния пазар: SM3, SM5, SM7 и QM5.Всички модели са на базата на съществуващи модели на Nissan. Всички двигатели са от Nissan. Лично за мен са много добра алтернатива на останалите корейски марки. Много повече ме кефят от Хюндай/Киа/Део (GM). Жалко, че не се продават в Европа.

Да бе,затова всички двигатели на Нисан са Рено
дизелите са на Рено.По-новите им бензинови са разработка на Нисан - поне така съм чел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...