sand0 41 #1 Публикувано 5 Януари, 2010 http://www.renaultsamsungm.com/main/index.jsp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 5 Януари, 2010 Колите са невероятни, но с много малки изключения са забранени за износ. Произвеждат се само за южно корейския пазар - въпрос на държавна политика за насърчаване на потреблението на местни стоки. Цените им са съвсем прилични, а топ моделите не отстъпват на 7-ма серия на БМВ (като качество, дизайн и т.н.). Видях ги на живо и съм много впечатлен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #3 Отговорено 5 Януари, 2010 (Редактирано) Моделите не са лоши,но като знам какво има под капака и ми се ...... Редактирано 5 Януари, 2010 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #4 Отговорено 7 Януари, 2010 (Редактирано) И какво има под капака бе колега? - двигатели с вътрешно горене :lol:Renault-Samsung Motors е южнокорейска компания с 80% собственост на акциите от страна на Рено.Произвеждат няколко модела за местния пазар: SM3, SM5, SM7 и QM5.Всички модели са на базата на съществуващи модели на Nissan. Всички двигатели са от Nissan. Лично за мен са много добра алтернатива на останалите корейски марки. Много повече ме кефят от Хюндай/Киа/Део (GM). Жалко, че не се продават в Европа. Редактирано 7 Януари, 2010 от 100NX Golf Destroyer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 7 Януари, 2010 И какво има под капака бе колега? - двигатели с вътрешно горене ;)Renault-Samsung Motors е южнокорейска компания с 80% собственост на акциите от страна на Рено.Произвеждат няколко модела за местния пазар: SM3, SM5, SM7 и QM5.Всички модели са на базата на съществуващи модели на Nissan. Всички двигатели са от Nissan. Лично за мен са много добра алтернатива на останалите корейски марки. Много повече ме кефят от Хюндай/Киа/Део (GM). Жалко, че не се продават в Европа.Да бе,затова всички двигатели на Нисан са Рено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #6 Отговорено 8 Януари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #7 Отговорено 8 Януари, 2010 И какво има под капака бе колега? - двигатели с вътрешно горене ;)Renault-Samsung Motors е южнокорейска компания с 80% собственост на акциите от страна на Рено.Произвеждат няколко модела за местния пазар: SM3, SM5, SM7 и QM5.Всички модели са на базата на съществуващи модели на Nissan. Всички двигатели са от Nissan. Лично за мен са много добра алтернатива на останалите корейски марки. Много повече ме кефят от Хюндай/Киа/Део (GM). Жалко, че не се продават в Европа.Да бе,затова всички двигатели на Нисан са Ренодизелите са на Рено.По-новите им бензинови са разработка на Нисан - поне така съм чел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове