Jump to content
Aleksandyr

Wrc фарове ,какви?

Recommended Posts

Здравейте колеги,Вчера ,докато пътувахме вечерта и гледахме на кой-как му свети ксенона и колко е зле или добре ... се зачудихме WRC колите с какво светят? Търсих до преди малко в гуугъл ,но не успях да намеря иформацията която ми трябва. Та, въпросите ми са ако не са с xenon ,защо? Или пък ако са с колко келвина ? И каква марка/модел ? Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не са ксенон а са обикновенни халогени 100/90 или има и такива 130/100 водят се RALLYE знам защото продаваме такива но само 100/90

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм сигурен за 100/90 но 130/...... е толква ЗАБРАНЕН , че сложиш ли си.., малко може и да те поспрат от движение., като те барнат..а , аз съм Първия Гъз , дето ако ми светнеш насреща с такива..званя на куките и им мранкам , че некав се движи по бул...... и сме се разминали преди малко и е карал с непозволени фарове.. те за тва така се казват РАЛИ..., щото ги монтират на WRC-тата и са само за състезания вечер...правят яко ден пред тебе и то доста на далече...обаче ако си насреща..немога да ти опиша.... На някои патрулни коли има едни подобни лампи на магистрална полиция и на някои други..монтират ги горе високо на джама....Земи си +90 или +75 на Осрам или Филипс...,аз съм с такива - Супер съм доволен..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До преди няколко години се караше с халогенна крушка марка пиа/японски/ Аз лично си бях купил такива крушки 90/100в за прелюда ми тогава преди 6 7 години бяха по 100$, и бях повече от доволен,светлината си беше поразяващо бяла ! Сега мога да сравня тази светлина само с ксенона който имам на 55вата !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги и 100/90в са забранени и 130/100 на кутията пише not for use in europe и ние имаме такива дето са +50% и аз съм с такива и съм много доволен и са с бяла светлина и са много по добри от осрам с +80 или +90

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Не съм сигурен за 100/90 но 130/...... е толква ЗАБРАНЕН...

Колко е забранен ... много ли? То или е забранен или не е!

...на кутията пише not for use in europe ...

А някъде пише ли го в Закона за движение по пътищата?А и ако фаровете са ти регулирани перфектно то светлинния спектър остава под полизрението на останалите шофьори така че .... аз мога да те заслепя и обикновенна крушка ако фара ми гледа небесата... снощи само за отсечка от един километър 4 от 10 коли бяха с не регулирани фарове и ме заслепяваха ... но това вече е друга тема! Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е колега аз просто казвам какво пише на кутията иначе и от Лукойл и от Петрол ни ги купуват много което значи че се продават. Пък и аз не съм сигурен че в закона пише че са забранени. А относно регулажа на фаровете съм съгласен с теб повечето хора си мислят че могат сами да ги регулират.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=38Колегата (VOR) по-горе който ми издържа едно конско... колко съм щял да го заслепя... да прав е и аз се дразня на тези работи. Но по-добре да си с крушка и регулиран фар от колкото с ксенон и обикновен фар (няма реглуране ,свети навсякъде). Аз много държа фаровете ми да са изрядни и перфектно настроени ,ако не ме интересуваше до сега да съм сложил за 80-90лв ксенон 12 000К и да си мисля ,че съм най-светещия. ;)А тези рали крушки не искаха ли по-яки жички? Редактирано от Aleksandyr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не съм много сигурен че за 100/90 не ти трябват и някакви допалнителни релета или пак някакви промени иначе не са много скъпи 4.30 немски ако те интересова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следващия път като си отваряш капака замери при запален двигател напрежението върху крушката (100W) и напрежението на клемите на акумулатора ;) Инсталацията, даже и фасунгите дето не са пригодени за 100W крушки може и да държат във времето, но да ползваш пълния капацитет на такава крушка с оригиналните кабели... по скоро не ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такъв случаи по добре си вземи усилени с 30% или с 50% колкото искаш. Няма смисъл да преправяш цялата инсталация. Малко по скъпи са но си заслужава H4 30% 4лв Н4 50% с бяла светлина 9.3лв и така са горе долу и другите "Н"ве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм карал с тез филипс рали /явно преди са били по скъпи ,защото съм ги купувал по 15лв бройката/ но тези крушки са с ограничен живот непомня колко точно часа им даваха но беше много кратък . Колега що непотърсиш от тези крушки които ти казах че карат врц колите,казват се пиа,ето тук можеш да им хвърлиш по едно око,или както искаше това е директен отговор на въпроса ти с какво карат врц ;)http://www.piaa.com/BulbApplications.php

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СПЕЦИАЛНО за колегите MANIAK.... i Alexandyr http://www.regalautobulbs.co.uk/products/p...ps-rally-h4.php Ако някой иска мога да му го преведа............. + Not road legal •Not 'E' Marked, Not road legal The Philips rally range do not comply with the ECE Regulation so are therefore not road legal. Та колега Maniak ..нямам никаъв подходящ уред за измерване на това КОЛКО Е ЗАБРАНЕН...., ама според мен .. си е ...при това точно толкова , че ако си ги сложиш , да береш ядове по пътищата...Освен , ако не караш твойта кола само Off road, на затворена писта .. или не си полицай...дето сичко за него може... Алекс .., преди 2 месеца имах подобна дилема..и също исках да си взема Rally , предполгам вече разбираш , защо не съм.Накрая се двуомях между Osram nigthbreaker +90 i Philips +50 nigth gide double life... Порових малко из форумите и поговорих и с продавачите в магазина.., за мен Филипса ми е идеален и съм мнооого доволен.., само че цената му е двойна 50лв.., но си ги заслужава.(мое мнение) . Успех в избора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

'' QUOTE(marin D15B2 @ Jan 5 2010, 08:11 AM) ...на кутията пише not for use in europe ... А някъде пише ли го в Закона за движение по пътищата? '' Забелязал съм , на кутията с тротил отгоре някой е " написал " ВНИМАНИЕ , ОПАСНО.....и интересното е ,че повечето умни и Живи войници ВНИМАВАТ..., независими ,че не е написано в Закона.. Винаги съм се чудил що ли ???!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз просто ти казвам какво пише не че не може да се използва. А за мен е все тая важното е да се купуват нещата то и на цигарите пише че убиват пък се пушат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...