Jump to content
hondю

"1984" = 2010 - това е проблемът

Recommended Posts

Че те най-вероятно редовно си подлушват който решат,не се заблуждавайте че става според закона.НАмесени са огромни интереси за икономическа и всякаква власт.Просто тия дни се е зачекнала поредната тема-пушилка да се разлаят кучетата докато кервана си върви...натоварен с хероин примерно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като гледам тука колко хора има дето говорят без да знаят за какво иде реч направо ми се плаче , абе 20 години на вас не ви ли писна да гледате едно и също ,които кадето хване другиа да си го шляпка както му доде и да е безнаказано ! Гледаите малко четете хората си вършат работата , а на вас свобода ви липсва ,е че на които му липсва свобода в бг да отиде в германия малко да види кво е свобода по тяхните стандарти :) и след някои друг ден ще си тарси пак старато бг ..... Пример мои приател в берлин има 2 магазина за плодове ,навремето си купи мерцедес 500сл на следващиа ден му затвориха двата магазина за ревизия от каде има пари за тая кола , според вас дето не ви стига свободата в бг ,това може ли да се случи за 1 ден ,Оставете ги хората опитват се да ни направят хора и да ни вкарат малко в патя

:o;) ;) ;) В Германия през 1998г ме спукаха от проверки, а бях само седмица и то с бизнес покана и придружител солиден директор на училище и производствена база.Пак там 2002г кацнах от друга държава, на летището в стаичка и събеседване къде съм бил, къде отивам и колко ще стоя в Германия.Кви свободи бе хора, от самолет с 300 пътника само мене ме прибраха, а се бях избръснал с костюм, и не приличах на арабин!2003г на канарските острови се чу че са ограбени 2 хотелски стаи, за 24ч блокираха острова и ги хванаха!Цивилната полиция на Испания хвана 2 румънци, ама всички българи ни привикаха, ебати колко много бяхме!И да питам как ни намериха всички БГ- муцуни.Запознах се с доста хора!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже живеем все пак в що годе цивилизована система и общност , всяко правителство се опитва да прокара закони по нормалния начин , законов , прозрачен и ясен ;) Като не стане по-добрбия начин , ще стане по лесния ;) Вярвайте ми , че който по някакъв начин иска да не го следат ще знае как да действа и ако Мирчо , който работи от 10 години като земеделец си е купил преди 2 години компютър и чак сега навлиза в дебрите не Интернет-а никой няма да си направи труда да му проверява Скайпа , майл или каквото и да е било.Лично аз си мисля , че обектите на следене ще са потребители/компютри/ бълващи ежедневно голямо количество информация , странни криптове и разни такива дето не ги разбирам :o Прави се засечка кой използва този компютър , за какво , вкарва се в една база като интересен субект и системата започва автомачитно да го следи ;) И това колкото и да не искате се прави и в момента , но никой не се усеща ;) Я да ви питам , защот през последните 5 години скоростта на ъплоуд се качи сигурно 10 пъти ;) както и даунлоуд ;) Ако сте човек/потребител с различно от общественото мнение , някъв хейтър или просто интересна фигура , няма как да не попаднете в някой списък ;) Всъщност , не си направих труда да прочета темата или по-голямата част от мненията ;) но май поста ми не е излишен :)

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...