Jump to content
Аз-съм споко

Аман от селки изпълнения

Recommended Posts

Съжелявам ,че пускам тази тема,но искам по някакъв начин да споделя с вас ,как заради разни екземпляри стават фаловете:thumbs1:Преди 1 час излизам от нас с колата...тръгвам по бул Владислав.Още на светофара до Съд-а се срещнах със Жълт Фиат Брава.(заради който стана всичко).Карах си нормално ,докато дойде кръстовището преди Молл Варна(до автогарата).Аз съм в дясната лента , фиата в лявата.Светва зелено - аз си тръгвам нормално, той също.Пред мен имаше една кола (не помня каква) караше с не повече от 25-30 км/ч.Пуснах си мигача като белите хора и бам в лявата лента. И в тоя момент лошото почна.Карах с 45-50 , Фията ,които ми се точеше от 3 светофара, нарочно наби рязко спирачки ( замалко да го блъсна) и почна да кара с 30.Не ми издържаха нервите - десен мигач 2ра иииии и палкаааа.И Сега заради господина равносметката е 100 лв акт и 2 или 3 к.т заради 27 км/ч превишена скорост:thumbs1:Майната му на акт-а и на 100-те лева...после момчето с Фиата най-нагло мина в обратната посока ,за да ми гледа сеира.П.П ..сега след като пуснах темата се чувствам малко по-добре . :)Ако някои познава господина с тоя жълт фиат ,да му каже повече да не прави така ,защото полицията ще се храни от такива тапанари като мен дето им се връзват на акъла... :D

Редактирано от vi4o0o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братле това е много кофти. дай да му направим акция. Аз Ти и Жорката :thumbs1: Заради такива селяци нормалните шофиори изгарят. и аз за малко да ям палката заради един голф 3 оба4е в последния момент намалих достатъчно и полицая свали палката и ми направи знак да продължа ... от тогава не им се връзвам на такива :thumbs1: следващия път ако го срещнеш му покажи истинската сила на HONDA :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, тези да не работят комбина? Това и друг път май съм го чел :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кои да работят комбина? за сега инфо-то е: жълт фиат брава си прави гавра из улиците на варна и заради него културните и нормални шофиори излизат извън нерви и плащат висока цена.. ако имаш някаква информация за въпросния фиат сподели да знаем да бягаме от него (освен ако нямаме връзки и се оттървем от куките ) :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А да не би този с фиата да е набил спирачки, защото е видял полицаите, а не за да ти прави мръсно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Полицията беше доста по-напред и нямаше никакви основания да набива толкова рязко спирачки.Все пак се движи с по малко от 50 км/ч. А полицията беше на едно 200 метра в далечината.Дори аз в последния момент разбрах ,че е това е патрулка (разбрах вече като видях полицая да скача от колата с палката ) ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ще извиняваш ама в случая сам си си виновен трябваше да го оставиш да си кара с 30 и да минеш от дясно с 50 тогава нямаше да ти пишат акт. Такива лайнари по пътищата има колкото искаш ако почнеш да се връзваш на всички ще останеш без книжка. Просто няма смисъл от такива изпълнения

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със 27км/ч превишена скорост не само че няма да ти е 100лв акта като излезе ами и ще забравиш за книжка поне за месец колега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжелявам ,че пускам тази тема,но искам по някакъв начин да споделя с вас ,как заради разни екземпляри стават фаловете;)Преди 1 час излизам от нас с колата...тръгвам по бул Владислав.Още на светофара до Съд-а се срещнах със Жълт Фиат Брава.(заради който стана всичко).Карах си нормално ,докато дойде кръстовището преди Молл Варна(до автогарата).Аз съм в дясната лента , фиата в лявата.Светва зелено - аз си тръгвам нормално, той също.Пред мен имаше една кола (не помня каква) караше с не повече от 25-30 км/ч.Пуснах си мигача като белите хора и бам в лявата лента. И в тоя момент лошото почна.Карах с 45-50 , Фията ,които ми се точеше от 3 светофара, нарочно наби рязко спирачки ( замалко да го блъсна) и почна да кара с 30.Не ми издържаха нервите - десен мигач 2ра иииии и палкаааа.И Сега заради господина равносметката е 100 лв акт и 2 или 3 к.т заради 27 км/ч превишена скорост;)Майната му на акт-а и на 100-те лева...после момчето с Фиата най-нагло мина в обратната посока ,за да ми гледа сеира.П.П ..сега след като пуснах темата се чувствам малко по-добре . ;)Ако някои познава господина с тоя жълт фиат ,да му каже повече да не прави така ,защото полицията ще се храни от такива тапанари като мен дето им се връзват на акъла... ;)

Имаш правописни грешки! Винаги оставай спокоен и не се провокирай от такива ,като господина,пътуващ с гореспоменатия жълт автомобил,успех. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заглавието на темата се отнася 100% и за фиата и за теб.

Лелее, колегата хубаво те е наредил, но не му се сърди :) Ако оставиш агресията и адреналина за пистата няма да съжаляваш. Пък ако на всеки се връзваш по този начин къде ще остане удоволствието да караш любимата си кола, дори да не ти пука за нарушенията и цените на актовете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със 27км/ч превишена скорост не само че няма да ти е 100лв акта като излезе ами и ще забравиш за книжка поне за месец колега.

Питах господина милиционер няколко пъти и ми каза следното : Ти си млад шофьор ,за теб глобата е фиксиране - 100 лв и 2 к.т.Сега видях това Чл. 182. (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водач, който превиши разрешената максимална скорост В населено място, се наказва, както следва:1. за превишаване с 10 км/ч - с глоба 10 лв.;2. за превишаване от 11 до 20 км/ч - с глоба 30 лв.;3. за превишаване от 21 до 30 км/ч - с глоба 100 лв. + 3 к.т.;Което означава ,че глобата е 100 лв и 3 к.тП.П знам ,че направих и аз грешка ,но няма как да върна времето на зад. ;(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз в неделя щях да катастрофирам заради един такъв. Карам в посока Враца-Оряхово на извънградски път. Ограничението на скоростта е стандартното 90. Тъмно е и насреща има непрекъснат поток от автомобили (неделя е). Малко след Враца застигам Опел, който се движи със 70-80-90, различно... Карам зад него на определена дистанция с готовност да го изпреваря при получаване на възможност. Можех няколко пъти да изпреваря "рисково" но не съм самоубиец и изчаквам. И този изведнъж съвсем без причина натиска спирачките рязко докато спря на едно място и чака да го ударя. Аз веднага след него спирачки, спирачки, АБС и т.н. и единствено благодарение на дистанцията която спазвах не го ударих. След като видя че спрях, той потегли пак. Фаровете ми бяха на най-ниското ниво поставени за да не му светя в очите.Честно ви казвам, тоя олигофрен ако го докопам, ще му откъсна главата...Иначе за колегата да кажа че наказанието му ще е 100 лв и 3 к.т. поне моето единствено наказание е толкова (+25 в населено място)

Редактирано от Alexandro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Alexandro, аз имам един познат, който по този начин си избива каското. Нямам думи за такива ситуации. Гледам да се пазя сам и да очаквам неочакваното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като заговорихме за движение в колона...Много често ми се случва: аз карам в най-дясна лента, потока е интензивен и се движа с максималната позволена (най-често 50км/ч), в огледалото гледам кякой, ако мога да се изразя "селски тип" кара на по-малко от 2-3 метра зад мен, приближавам местото където трябва да спра или да отбия (сигурен съм, че е абсолютно разрешено това), подавам си мигача и започвам да намалям интензивно, ония се лепва на сантиметри зад мен и едва ли не е готов да ме бута, давам аварийни, вече съм намалил под 20км/ч и мога да спра всеки момент, но все още имам "лепенка" отзад, ако натисна по-рязко спирачките ще се сдобия с нова задна броня, а често този номер го правят разни бусове :D . И в крайна сметка спирам или отбивам на ~50-100м от желаното място.Та моя съвет е: бъдете по-толерантни и дисциплинирани зад волана! Всеки казва, че другия му е виновен, но нещата от всяка позиция и превозно стредтсво изглеждат различно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми се случи следното . Както си карам рекса със 50 във дясната лента настигам един камион и като нормалните хора пускам си мигача и минавам в лявата лента . Точно когато съм почти до задницата му глупака му с глупак решава от краина дясна лента без мигач без нищо да направи ляв завои , при което аз скачам на спирачките , почна ДА сурне и разбрах че ще влизам под камиона ..... при което свалих втора и дадох десен незнам защо така реших но добре че го направих защото ако бях завил наляво бях под него . Само за секунда видях как се разминавам от задната му греда която мина на не повече от 20 см от моето огледало ..... :P;):P :P . След 10 метра спрях обърнах и тругнах да го догоня но уви го изгубих .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, нищо лично към теб... но отчасти сам си си виновен! Ако ще правиш мръсно, прави го както трябва... единят ти вариант е бил да си го сложиш на **** този с ФИАТ-а и да си продължиш със същото темпо, а другият да теглиш една майна и на него, и на палкаджийте и да се измъкнеш от цялата ситуация по бързата процедура!Казвам ти го това, защото миналата година след една сбирка на клуба имах неблагоразумието да спра при подадена палка след което се разделих с книжката си за 3 месеца и платих 250 лв. Нали се сещаш, че ако просто си бях продължил, никой нямаше да си прави труда да ме гони?! Имай го в предвид и ти следващия път :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...