Jump to content
vesivanova

Ъпдейт на ОС

Recommended Posts

Някой знае ли начин за ъпдейт на легална Виста към легален Windows 7?Лаптопа ми е Acer. ОС е Vista Home Edition 64 bit. Може ли през сайта на производителя и как (тънко)?Някой знае ли как се държи AutoCad 2009 и програми от фамилията при подобен ъпдейт? Нужна ли е преинсталация? Може ли да се инсталират по стари версии на Acad- а?(2006) Примерно моята ОС не поддържа по- ниска версия на приложението от цитираната...Извинете за целия куп въпроси? :) Ако някой е наясно, би ли споделил?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, пиша глупости ...Ъпгрейд! :)

Редактирано от vesivanova

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може. Лесно.Пъхаш "легалния" диск със 7ца, и избираш ъпгрейд.С Аутокад нямам опит, но шансът е голям при ъпгрейд всичко да си заработи - зависи предполагам най-вече от видеокартата, може би е добра идея преди ъпгрейда да инсталираш най-новите драйвери? Те по принцип за Виста/7 са еднакви.За поддържането на по-стари версии - какво имаш предвид под "поддръжка"?Да се обадиш на съпорта и да ти решат проблем ;):);) По-лесно ще е да инсталираш един vmware player, в него ХР (или каквото ти трябва) + съответната версия Аутокад.Ако имаш достатъчно памет това няма да е проблем, а последната версия (3.0) поддържа видеоускорение и може би ще върви приемливо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеш да качиш и по стара версия на Аутокад и може да се нагласи даработи , въпроса е колко ефективно.За операционната система трябва да разгледаш софтуерната секция на съпорт страницата на производителя.Ако искаш мога да отделя 1-2 часа през ликенда.На първо време прати модела и сер. Номер на компа на лични да разгледам тук там.Приятна вечер

Редактирано от marto_1.8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам, питала си за цената и как е най-тънко, но все пак легално. Според сайта на M$, твоя Home може да се надстрои с Windows 7 Home Premium или с Windows 7 Ultimate. Ultimate е скъп, така че няма да го гледаме. Home Premium струва $199.99 за пълна версия и $119.99 за надстройка. Ето линк. Ако искаш по-евтино, може да си купиш OEM версия за $104.99 примерно от тук, но от там малко трудно се пазарува защото не приемат кредитни карти издадени в България :)Има и още по-евтин ОЕМ ама тези не съм ги чувал и не знам дали може да им се има доверие, намерих ги с google: $89.90

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще говоря само за нелегален софтуер. Брадчед ми си сложи "седмицата" (да се разбира windows 7) и в момента си "разцъква" на AutoCAD 2006, като няма никакви проблеми. Също така няма никакви проблеми с драйвери или каквото и да било, където има драйвери за Vista, то или има такива и за "седмицата" или тези за Vista вършат същата работа.Относно AutoCAD-а. По лични наблюдения, всички нечетни версии на програмата имат нещо "сбъркано". Не знам как го правят производителите, но все така се получава, аз лично ползвам 2008, но както казах по-горе, 2006 на "седмицата" не е проблем :)Успех с начинанието колежке :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вкъщи съм със win7 и нямам проблеми с AutoCAD 2007 върви си чудесно. Четох по разни форуми пише че има малък проблем с ъпгрейда между Виста и 7 но щяло да се отстрани скоро. Така че смело слагай 7, според мен е чудесен за разлика от Глистата коята така си и остана недовършена. Относно CAD-a за мен най добрия си остава 2008.

Успех с начинанието, и ако има нещо драсни с каквото можем ще помагаме.

пс: използвам темата да благодаря на колежката vesivanova за времето което ми отдели, за търпението и за желанието да ми помогне с един мой проблем. БЛАГОДАРЯ МНОГО. Ако всички хора бяха като нея нямаше да живеем в такъв объркан свят.

Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...