vesivanova 1069 #1 Публикувано 26 Ноември, 2009 Някой знае ли начин за ъпдейт на легална Виста към легален Windows 7?Лаптопа ми е Acer. ОС е Vista Home Edition 64 bit. Може ли през сайта на производителя и как (тънко)?Някой знае ли как се държи AutoCad 2009 и програми от фамилията при подобен ъпдейт? Нужна ли е преинсталация? Може ли да се инсталират по стари версии на Acad- а?(2006) Примерно моята ОС не поддържа по- ниска версия на приложението от цитираната...Извинете за целия куп въпроси? Ако някой е наясно, би ли споделил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 26 Ноември, 2009 (Редактирано) Да, пиша глупости ...Ъпгрейд! Редактирано 26 Ноември, 2009 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #3 Отговорено 26 Ноември, 2009 Може. Лесно.Пъхаш "легалния" диск със 7ца, и избираш ъпгрейд.С Аутокад нямам опит, но шансът е голям при ъпгрейд всичко да си заработи - зависи предполагам най-вече от видеокартата, може би е добра идея преди ъпгрейда да инсталираш най-новите драйвери? Те по принцип за Виста/7 са еднакви.За поддържането на по-стари версии - какво имаш предвид под "поддръжка"?Да се обадиш на съпорта и да ти решат проблем По-лесно ще е да инсталираш един vmware player, в него ХР (или каквото ти трябва) + съответната версия Аутокад.Ако имаш достатъчно памет това няма да е проблем, а последната версия (3.0) поддържа видеоускорение и може би ще върви приемливо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #4 Отговорено 26 Ноември, 2009 (Редактирано) Можеш да качиш и по стара версия на Аутокад и може да се нагласи даработи , въпроса е колко ефективно.За операционната система трябва да разгледаш софтуерната секция на съпорт страницата на производителя.Ако искаш мога да отделя 1-2 часа през ликенда.На първо време прати модела и сер. Номер на компа на лични да разгледам тук там.Приятна вечер Редактирано 26 Ноември, 2009 от marto_1.8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #5 Отговорено 26 Ноември, 2009 Гледам, питала си за цената и как е най-тънко, но все пак легално. Според сайта на M$, твоя Home може да се надстрои с Windows 7 Home Premium или с Windows 7 Ultimate. Ultimate е скъп, така че няма да го гледаме. Home Premium струва $199.99 за пълна версия и $119.99 за надстройка. Ето линк. Ако искаш по-евтино, може да си купиш OEM версия за $104.99 примерно от тук, но от там малко трудно се пазарува защото не приемат кредитни карти издадени в България Има и още по-евтин ОЕМ ама тези не съм ги чувал и не знам дали може да им се има доверие, намерих ги с google: $89.90 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #6 Отговорено 26 Ноември, 2009 Аз ще говоря само за нелегален софтуер. Брадчед ми си сложи "седмицата" (да се разбира windows 7) и в момента си "разцъква" на AutoCAD 2006, като няма никакви проблеми. Също така няма никакви проблеми с драйвери или каквото и да било, където има драйвери за Vista, то или има такива и за "седмицата" или тези за Vista вършат същата работа.Относно AutoCAD-а. По лични наблюдения, всички нечетни версии на програмата имат нещо "сбъркано". Не знам как го правят производителите, но все така се получава, аз лично ползвам 2008, но както казах по-горе, 2006 на "седмицата" не е проблем Успех с начинанието колежке Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 27 Ноември, 2009 Вкъщи съм със win7 и нямам проблеми с AutoCAD 2007 върви си чудесно. Четох по разни форуми пише че има малък проблем с ъпгрейда между Виста и 7 но щяло да се отстрани скоро. Така че смело слагай 7, според мен е чудесен за разлика от Глистата коята така си и остана недовършена. Относно CAD-a за мен най добрия си остава 2008. Успех с начинанието, и ако има нещо драсни с каквото можем ще помагаме. пс: използвам темата да благодаря на колежката vesivanova за времето което ми отдели, за търпението и за желанието да ми помогне с един мой проблем. БЛАГОДАРЯ МНОГО. Ако всички хора бяха като нея нямаше да живеем в такъв объркан свят. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове