PHOTOCH 0 #1 Публикувано 24 Ноември, 2009 Ходих в Japan Parts и буквално 15 мин беше едно ровене по каталози, сверка на номера, чудесии всякакви.Като отидох в сервиза се оказа, че това, което съм купил няма нищо общо с истината.Естествено, че го върнах и получих парите обратно, но професионално ли е това? Живеем в 21-ви век все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 24 Ноември, 2009 Живеем в 21-ви век все пак.Да ,но в България Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Seaman 1 #3 Отговорено 26 Ноември, 2009 Колега и аз съм в същата ситуация.Ходих да ми сменята маншони и след двудневно издирване на същите(през това време колата е разглобена )си върнаха старите,понеже ми предлагаха някакви по-къси.Естествено не се съгласих и си тръгнах със скъсаните маншони.Колата ми е американско купе и не съм очаквал да е толкова трудно намирането на едни маншони .Сега търся от чужди сайтове да поръчвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PHOTOCH 0 #4 Отговорено 4 Декември, 2009 Недейте така бе колеги... Не слагайте всички под един знаменател....Вярно е че има хора които на знаят как да си вършат работата... и за съжаление те не са никак малко... ама... не мога да се съглася че всички са такиваНе казвам, че всички са такиа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове