Jump to content
Guest Magnum

I've Got The Power

Recommended Posts

Guest THUNDER

Извинявам се предварително, че следващото ... словоизлияние ще бъде на английски, но е ТВЪРДЕ нецензурно и непреведимо на български ;) ...Та : HOLLY SHIIIITTTTTTTTT - THAT LOOKS LIKE VTEC HEAVEN MAAAN :););):dry: И дай боже всекиму ПОНЕ да попадне на такова дивно местенце ;) ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda
The temple of VTEC :dry::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Елате повече! :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Е такова нещо не бях виждал :) направо ....:dry: ....No CoMmEnT. Тия двигаталчета ако са в България може да променят много неща по отношение на ПАЗАРА ;)

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

А дано това да се крие в хангара на софииската или варненската фирма вносител на Хонда :/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE
OOOO, ПOВЕЛИТЕЛЮ НА ВСИЧКИ ДВИГАТЕЛИ С ВЪТРЕШНО ГОРЕНЕ :/;);):/;);):/;);):worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една тема от килера - е не лудница !!! няма какво да стане.Това си е просто ЕБАТИ КЕФА :fun: п.п Колко е интересно да се четат първите теми във форума, още като са писали на латиница :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а коко неща са се променили от този пост :fun: Тогава тези двигатели бяха само мечти,а сега всичко е реалност,кой тогава би помислил за турбиниране на двигатели или пък суапчета от всякакъв род !!! Явно и при нас има напредък колкото и бавен да е :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше такава или подобна снимика в темата за снимки !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая дето е в темата за снимки маи е пусната по-късно !!!Ама къде ровите и вие в архивите, че и ги вдигате :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аз помислих че темата е от днес, а тя била на 6 години ;) ;) между другото B16 си е все още мечта за мен, и някои други....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опа вярно че и тази тема била от преди 30 години хаха - коментара ми за рездела със снимките отпада ;) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета класика - първите постове са мега фешън ;) - и как коментират 4 -5 човека - то е нямало повече ;).Веселяшка работа.п.п Трябва човек да знае какво е било началото и че не е било лесноп.п 2 имаше тема - честит да ни е 300 усер ;);) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...