B7_ 56 #1 Публикувано 18 Ноември, 2009 Колеги моля някои да каже някакво мнение от какво може да се получава проблема е смедния. Петък ставам качвам се в колата въртя не пали 20 мин проби да запали мъки да не да е нещо с алармата човъркам неще и се отказах, вчера решавам да пробвам дали няма пак да запали и ЕВРИКА запали от 1-вия път .. днеска паля сутрината обикалям спирам я на 1 паркинг връщам се и неще !? Към кои да се обърна електричар друг маистор и, ако някои има идея от какво може да е този проблем нека да каже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dani13 0 #2 Отговорено 18 Ноември, 2009 ще следя темата, защото и аз имам подобен проблем, много рядко се случва за щастие, но точно така изведнъж след като е вървяла без проблем като спря някъде и след това не иска да запали, на 10-20 опит запалва и повече няма никакъв проблем, много странно, това ми се случи 2-3 пъти за една година. А ти защо реши, че е от бензиновата помпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 18 Ноември, 2009 Главното реле проверихте ли за лоши спойки като начало? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #4 Отговорено 18 Ноември, 2009 ами закарах я на сервиз по скоро те си я драпнаха до там защото неиска да запали и утре дргуги ден като я оправят ще пиша за какво иде реч от какво го прави този дрисък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #5 Отговорено 18 Ноември, 2009 Главното реле проверихте ли за лоши спойки като начало?Щом ту пали, ту неще и на мен ми намирисва на студени спойки по главното реле. Колега кажи от какво е бил проблема, като го решиш! Между другото някой може ли да каже къде се намира главното реле на Прелюд 5 генерация, поне да знам, какво да правя, ако ми направи същия проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #6 Отговорено 18 Ноември, 2009 а може би комутатор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #7 Отговорено 18 Ноември, 2009 Главното реле проверихте ли за лоши спойки като начало?Щом ту пали, ту неще и на мен ми намирисва на студени спойки по главното реле. Колега кажи от какво е бил проблема, като го решиш! Между другото някой може ли да каже къде се намира главното реле на Прелюд 5 генерация, поне да знам, какво да правя, ако ми направи същия проблем И аз имах точно същият проблем....излезе от спойките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #8 Отговорено 18 Ноември, 2009 Колеги проблема е решен оказа се както винаги става нещо много тъпо! Хората извадили бензиновата помпа релета ала бала сичко ОК и естествено алармата или по точно имобилаизера блокира помпата и немога да запаля така че ако някои има подобен проблем нека започне с алармата .. П.С. Мерси за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове