genusexe 0 #1 Публикувано 4 Ноември, 2009 Здравейте колеги, от 2 месеца съм горд собственик на хонда сивик , преди малко реших да си направя регистрация тук, и да покажа колата си, понеже имам огромен интерес да присъствам и на ваши събирания, казвам се Калин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 4 Ноември, 2009 Здрасти Калине Честити возило сети се най после какво да си вземеш хаха това в кръга не шегата, утре те чакам да пием кафе в Пелина с Ивакиса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genusexe 0 #3 Отговорено 4 Ноември, 2009 ок там сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #4 Отговорено 4 Ноември, 2009 (Редактирано) Привет другарче добре си се oриентирал, а сега дай снимки на возилото. Редактирано 6 Ноември, 2009 от Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #5 Отговорено 4 Ноември, 2009 (Редактирано) Редактирано 4 Ноември, 2009 от Plevelcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genusexe 0 #6 Отговорено 4 Ноември, 2009 ако има някой да помогне, щото аз незнам как Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #7 Отговорено 4 Ноември, 2009 (Редактирано) Ето ти едно сайтче качи снимките и дай линк към тях http://imageshack.us/ Честито за количката със здраве да си я караш и много без аварийни Редактирано 4 Ноември, 2009 от fakel4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 5 Ноември, 2009 Ето снимките на колегата http://bufy.snimka.bg/sports/sportno-gyrne.337996.15783540 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #9 Отговорено 5 Ноември, 2009 Лелеее, кога ще ме повозиш? Честито, колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ndh15 1 #10 Отговорено 5 Ноември, 2009 уоу браво за сивика колега, страхотен е ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #11 Отговорено 5 Ноември, 2009 Честито колега Само радостни мигове с нея ти пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #12 Отговорено 5 Ноември, 2009 Честито колега със здраве да си я караш,много е добра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #13 Отговорено 5 Ноември, 2009 Честито ,много безаварийно киломтери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мария Илиева 67 #14 Отговорено 5 Ноември, 2009 А честита хондичка с здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #15 Отговорено 5 Ноември, 2009 Калине здравей,Много ти е хубава хондата, а под капака пипал ли си нещо?Много радост да ти носи тази хубавица, дано и аз скоро да си зема хондичкаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genusexe 0 #16 Отговорено 5 Ноември, 2009 благодаря колеги за пожеланията, под капака нищо не е правено, а и надали ще се прави, само ще я пребоядисам ще изпъна колата отвсякаде, но силово няма да се пипа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #17 Отговорено 5 Ноември, 2009 благодаря колеги за пожеланията, под капака нищо не е правено, а и надали ще се прави, само ще я пребоядисам ще изпъна колата отвсякаде, но силово няма да се пипа Колега колега тука където си се регистрирал промиват мозъциИмах същата съдба много тунинг хонда в лошо състояние.Направих я кукла и като нямаше какво да се прави вече ми омразна.Посетих 3-4 срещи повозих се 1-2 бързи хонди и вече филма е готов.Сега на прелюд х22а ще се кача най скоро време.п.п Много гладни кучета имате във Вашия град глей изяли са ти бронята.хихи вземи я преправи малко по-вискока да стане поне 10см, защото в бг ниска кола здрава не издържа.Варна 2пъти в софия 1 и в село цялата броня падна.Поздрави за колата дано да те радва дълго време и да си нямаш никакви проблеми с колицата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genusexe 0 #18 Отговорено 5 Ноември, 2009 (Редактирано) благодаря за пожеланието колега, а бронята ще я дам да я изградат, но дали ще се вдига още незнам, макар че като видя легнал полицай и бия задна , колега намислил съм да и взема хидравлично окачване, предлагат ми такова, тогава вече ще ми е по спокойно като я карам Редактирано 5 Ноември, 2009 от genusexe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #19 Отговорено 5 Ноември, 2009 ...хваща окото!С кой двигател е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genusexe 0 #20 Отговорено 5 Ноември, 2009 1.3 16v Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #21 Отговорено 5 Ноември, 2009 Добре дошъл в големия филм Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #22 Отговорено 5 Ноември, 2009 Честито колега.. много безаварийни километри и много приятни моменти ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svetlito 0 #23 Отговорено 9 Ноември, 2009 (Редактирано) Здравейте, надявам се, че приемате нови попълнения. Шофьорите сме двама - мама и бебе, а тати кара пежо. Караме хонда Сивик 1.8 бензин. Колата я купихме чисто нова през февруари и е нашата първа чисто нова кола. Преди това имахме VW Polo и Audi A4. Ето ви малко снимки. Първата е пред шоурума с дилърката, а следващите са по-нови. http://picasaweb.google.co.uk/saxarovi/Hon...CMXQxq39lOuSKg# Редактирано 9 Ноември, 2009 от Svetlito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #24 Отговорено 9 Ноември, 2009 Привет във форума Калине тазз бърза хонда мисля че я видях оня ден. Да не би да живееш в ж.к. Надежда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genusexe 0 #25 Отговорено 14 Ноември, 2009 Не колега в обеля живея но минавам често през надежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #26 Отговорено 14 Ноември, 2009 Честито ,много безаварийно киломтери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #27 Отговорено 14 Ноември, 2009 честито и от мен колега,мн.мн. безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #28 Отговорено 14 Ноември, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #29 Отговорено 15 Ноември, 2009 Да ти е честита и безпроблемна. Ако неме лъже паметта тази кола съм е засичал по пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Amuletoflove 1 #30 Отговорено 15 Ноември, 2009 Честито на колегата и със здраве безававиини километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове