Jump to content
kpaliev

При завой тресе " Honda Hr-v 4х4 1,6"

Recommended Posts

Здравейте,Много интересен проблем ми изкочи последно време.Та като дам пълен десен или ляв волан, и тръгна на 1 - ва скорост започва да тресе. На право колата спи. Даже и двигателя не се чува. Та проверих да не е каре- не е . То не трака на каре.Направих реглаж на предницата, да не е от това, оказа се че си е добре реглажа.Прегледах колата от долу за нещо разбито и пак не. Всичко си е ок.Колеги, някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?Да не е от кардана нещо..........?Вече не знам!Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смени маслото на задния диференциал! Сменя се ако не се лъжа на 40-50000 км. и то задължително с оригинално масло от най-близкия оторизиран дилър на хонда. 99% съм сигурен, че ще се оправи :)

Редактирано от Prelude98

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Honda DPS е маслото. Сменяй и си готов.Не пробвай с друго...няма да стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Honda DPS е маслото. Сменяй и си готов.Не пробвай с друго...няма да стане.

Благодаря колеги.Ще го сменя още утре!поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и???:dry:

Здравейте колеги,Смених го, ама ядец.Продължава да го има това тресене при завой :dry: Даже прогресивно се увеличава. Като че ли нещо вътре прескача.....Имате ли идея за какво става на въпрос?Благодаря ви.п.с. Смених маслото с оригинално от Хонда Редактирано от kpaliev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закарах я на майстор пък ще видим........

РЕШЕНО Е проблемчето.Значи, смених в диф-а маслото с оригинално преди 200 км. И не се оправи проблема. Продължи да си тресе.....МЪКА.Днес източих маслото и то беше ЧЕРНО. Само за 200 км.Сипах отново оригинално масалце и сега вибрации няма......КЕФ.Благодаря Ви колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...