OptimusPrime 2 #1 Публикувано 9 Октомври, 2009 Здравейте колеги,Доколкото виждам в календара на пистата тази събота(10.10.2009) и неделя(11.10.2009) ще има свободно каране.http://www.google.com/calendar/embed?src=d...tz=Europe/SofiaТемата има две цели:1. Да има повече Хонди на мероприятието :bow:2. Да помоля за повечко информация хората, които са присъствали предни пъти на Свободно каране.Какво е необходимо за да бъде допуснат автомобила до пистата:доколкото виждам от този линк http://www.dracon.bg/new/index.php?option=...1&Itemid=64единственото нещо което е необходимо е каска. НО - имам молба хората които са били да кажат дали е наистина само това изискването, да не би да се иска примерно пожарогасител 2кг закрепен на стойка или нещо кой знае какво друго.Идеята е да не се окаже че ще бия аз или някой друг път до там и да се окаже че ще бъда само зрител заради някакви неизпълнени технически изисквания.Благодаря предварително и...Елате повече за да се забавляваме повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 9 Октомври, 2009 Няма друго Даже и каски дават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #3 Отговорено 9 Октомври, 2009 Не съм сигурен дали и пожарогасител не искаха или само на състезанията искат. И ако искат ще е 2 кг. Най добре попитай. Иначе каски дават обаче свършват и може да се наложи да чакаш някой да върне каска, затова по-добре ако си имаш. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #4 Отговорено 9 Октомври, 2009 Да каски си дават, но ако имаш си носи за пожарогасител никога не са ни искали. Изискванията са да попълниш една молба и товае плащаш си входа и всичко е ок. Аз лично ще съм там братми ще кара иска да дрифти. Доколкото знам доста момчета и от другите клубни марки ще присъстват затова не се чуди а идвай ще има много емоции. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #5 Отговорено 9 Октомври, 2009 Благодаря на всички за бързите отговори.Ще се видим там с който се засечем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #6 Отговорено 9 Октомври, 2009 Нека се разберем да ходим колона събота колко часа къде , неделя колко часа къде и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #7 Отговорено 10 Октомври, 2009 Аз лично мисля да ходя към 10:30часа че преди това имам малко работа. Ако има други казвайте вие в колко ще ходите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #8 Отговорено 11 Октомври, 2009 само една декларация се попълва,хубаво е да имате каски,но и там даватотивайте не се чудете,тръпката е голяма,няма такъв кефп.с. видях се там с двама колеги с сивик и прелюд,а едно купенце зелено яко вартеше по пистата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #9 Отговорено 11 Октомври, 2009 ех мам.... винаги когато има нещо интерестно като събитие аз съм натока място, че няма как да отида.Бах.... късмета.колеги снимайте и казвайте времена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #10 Отговорено 11 Октомври, 2009 мой личен рекорд(все пак съм за първи път там)1:05:80 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #11 Отговорено 12 Октомври, 2009 Това е прекрасно време за първо каране и предполагам си с шосейни гуми.. супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #12 Отговорено 12 Октомври, 2009 Това е прекрасно време за първо каране и предполагам си с шосейни гуми.. супертака е колега,с стриит гуми съм,просто давах всичко от себе си,чак на места ми се струваше че и повече имаше една зелена хонда купе,сивик 5,доколкото знам е 101 коня,стоеше много добре и под моето време,разбрах че има доста навъртяни обиколки,поздравления Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #13 Отговорено 12 Октомври, 2009 (Редактирано) А какво точно значи свободно каране?Пистата не е ли отворена постоянно ,плащаш караш ? Редактирано 12 Октомври, 2009 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #14 Отговорено 12 Октомври, 2009 ами мисля,че може и така да е ,но предполагам таксата ще е доста по солидна от тази-25лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #15 Отговорено 13 Октомври, 2009 25 ли е вече? Беше 10 до скоро chicho много добро време. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #16 Отговорено 13 Октомври, 2009 20лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #17 Отговорено 13 Октомври, 2009 + 5 лева вход,евала на chicho,купето стоеше много добре на пистата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
audioslave50 4 #18 Отговорено 13 Октомври, 2009 скоро очаква ли се да има такъв свободен ден и пускат ли се освирепели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #19 Отговорено 13 Октомври, 2009 (Редактирано) скоро очаква ли се да има такъв свободен ден и пускат ли се освирепели а бе 1 приятел подметна че към края на месеца щяло да има,но гледах в програмата няма нищодано да има скоро,благодаря на всички за поздравите някой друг няма ли да сподели време ? Редактирано 13 Октомври, 2009 от chicho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavle 2 #20 Отговорено 23 Октомври, 2009 31окт. - 1ноември 8ми кръг тайм атак, голям купон е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #21 Отговорено 24 Октомври, 2009 31окт. - 1ноември 8ми кръг тайм атак, голям купон е но мисля няма да може да се кара,това е закриване на дрифт сезона,мисля да погледаме отново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #22 Отговорено 24 Октомври, 2009 Там сме ще гледаме шоуто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #23 Отговорено 26 Октомври, 2009 малко но препоръчайте гуми за пистацелта е да издържат повече, да не са много $$$, и да имат някакво прилично поведение - примерно да не прегряват много бързо, или пък да са от типа "има-няма" сцепление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #24 Отговорено 26 Октомври, 2009 малко но препоръчайте гуми за пистацелта е да издържат повече, да не са много $$$, и да имат някакво прилично поведение - примерно да не прегряват много бързо, или пък да са от типа "има-няма" сцепление http://forum.rally-club.bg/viewtopic.php?f=19&t=7238и http://pitstopshop.eu/index.php?cPath=796 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #25 Отговорено 26 Октомври, 2009 Мерси Матю, но целта не ми е да се състезавам и да постигам добри времена, а да карам за удоволствие максимално дълго времесликовете не се славят с голяма издръжливост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #26 Отговорено 28 Октомври, 2009 (Редактирано) http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=20http://www.avtogumi.com/bg/tires/tire_deta...hp?model_id=266Това са твойте гуми. Лично аз карам с Парада, гумата е адски добра. Удоволствие е да караш с нея. На мокро противно на всичките приказки, които съм чувал за нея, се държи много добре. Редактирано 28 Октомври, 2009 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #27 Отговорено 29 Октомври, 2009 http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=20http://www.avtogumi.com/bg/tires/tire_deta...hp?model_id=266Това са твойте гуми. Лично аз карам с Парада, гумата е адски добра. Удоволствие е да караш с нея. На мокро противно на всичките приказки, които съм чувал за нея, се държи много добре.колега,сори малко за офф,ама заради шарката,парада-та не вие ли малко в движение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #28 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) Извини ме, но поясни ми какво е "в движение от шарката" ? Редактирано 29 Октомври, 2009 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #29 Отговорено 30 Октомври, 2009 в смисъл гумата мисля е с шарка,или поне с външен край,а малко шарката е за посока-карах с марангони,много вият,както зимни гуми,помислих че се е обадил лагер,та затва питам дали не се получава малко виене от гумите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #30 Отговорено 31 Октомври, 2009 Ако правилно съм те рабрал, питаш дали има значение посокота на въртене за гуми с такава? Може би това има значение при гуми с посока, но "Парадата" няма. А пък дали са шумни, да ти кажа това е последния шум, които чувам когато карам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #31 Отговорено 31 Октомври, 2009 ясно,щот като г ледах гумите и си помислих дали не вият в движение,но явно не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #32 Отговорено 3 Ноември, 2009 скоро очаква ли се да има такъв свободен ден и пускат ли се освирепели а бе 1 приятел подметна че към края на месеца щяло да има,но гледах в програмата няма нищодано да има скоро,благодаря на всички за поздравите някой друг няма ли да сподели време ?най-доброто ми време на първото каране беше 1:11:08 май. +-. И карах като човек. Но след това се запознах и се разговорихме с Любо (зеленото купе) и второто каране беше с него в колата. Тогава пробвах доста неща - да спирам късно на края на правата, да спирам с ляв крак където трябва и където не трябва , да влизам в кроасана на 2-ра на прекъсвач за да видя дали е по-добре от това да влизам на 3-та за 30 метра и за кроасана да намалявам пак на втора... и такива неща. Поради които - 2-3-4 прекопавания на тревата на левия след дългата права, близка среща с 3-ка гуми (добре че беше в лявата моя гума а не по средата), едно преминаване на кроасана направо изсилих се за влизането и после на обратното хвърляне директно си продължих напред през тревата и направо ми се напълни душата от кеф (даже сега като го пиша пак се хиля като тиква). Ааа имаше и един сложен момент, един пич с червено БМВ се беше завъртял точно на началото на правата - на разширението, беше спрял напреко. Добре че беше червен та го мернах малко преди завоя и го заобиколих от вътрешната страна (в заноси...), иначе щях да хващам пак тревата.Но всичко свърши благополучно и с изключително приятни впечателния. Препоръчвам на всеки който досега се е замислял - елате да карате Иначе какво ще разправяте на внуците си Успех на всички и лека и безаварийна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #33 Отговорено 3 Ноември, 2009 (Редактирано) тръпката е кефа да караш на писта са уникални,всеки маняк трябва да пробва,а и все пак пътя не е за изпълнения,където може да пострадат невинни Редактирано 3 Ноември, 2009 от chicho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове