Jump to content
loc166

дайте савет

Recommended Posts

имам следния проблем карам сивик 97г мисля че се води 5ген 1.4ис 90 кончета ама ми се струва че ми харчи много около 12 13 градско смених компиутара ама пак е така правих промивка на системата изчистих резервуара смених помпата но ништо не става даите савет че вече намам желание да я карам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ангренажния ремък правилно ли ти е зацепен ? Ако не ти изписва грешка на таблото логика да си сменяш компютъра няма !!! Грешката се обозначава при светнала оранжева лампа на таблото :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да е ламбда .. Направи една диагностика да видим кой код грешка ти дава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДУПница

Е стига де :o направил е някоя крешка колегата вие го изядохте няма де прави повече така .Колега не в компа е проблема да знаеш.От колко време я имаш отскоро нали ;) или поне предполагам.Според мен пробваи с друг стил на каране работи , дано е това де .Защото както казват колегите може да е ламбда,ангренажния ремък ,катализатор знамли.Появисе някой ден да я видим тая ''ламя'' :lol: П.п /компиутара/ аналог / компа/ няма го ю ;) ъ - Yч - ~ до 1ю- + над enterщ- е до шП.п2 Какво и е на Дупница :lol: ние да не караме нещо друго, нали.Ваз 2101 например,да ме прощават братушкте :PП.П3 Тая тема е за технически френд. Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре че все още се намират хора дето да се мъчат да помогнат на другите , вместо да им се присмиват ....

да добавя към мненията на Tino и Nikolay Kozloduy (който смятам че са на място) още и центровка, повреден IAT датчик.

п.п. Колата ти е 6 ген ;)

п.п.п. Ю - зависи каква ти е клавиатурата :lol: :lol: :o моя е под "enter" :P;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...