тодор 0 #1 Публикувано 2 Октомври, 2009 Имам акорд купе,от скоро и в моя хубав град е уникално преживяване да се возя с него.Става на въпрос за следното струва ми се че е прекалено нисък, картера и изпускателните тръби и гредата под двигателя закачат и при наи нормална неравност. Предната броня е на около една педя височина.Но не съм мерил колко см. е. Пружините са ми доста ръждасали ( и предните и задните ) и задните амортесиори са опуснали по малко, но колата се държи доста добре. Даите съвети дали да сменям пружините с нови или др нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 3 Октомври, 2009 Имам акорд купе,от скоро и в моя хубав град е уникално преживяване да се возя с него.Става на въпрос за следното струва ми се че е прекалено нисък, картера и изпускателните тръби и гредата под двигателя закачат и при наи нормална неравност. Предната броня е на около една педя височина.Но не съм мерил колко см. е. Пружините са ми доста ръждасали ( и предните и задните ) и задните амортесиори са опуснали по малко, но колата се държи доста добре. Даите съвети дали да сменям пружините с нови или др нещоКажи малко повече поне коя година .и аз имах купе но на 25 години и си се беше склекавило от старост и амортизация .на всичкото от горе от пред беше и с счупена пружина ,смених ги заедно с амортесиорите /при мен бяха заминали/ и по високи гуми и колата застана на пътя така както аз изках. Аиде със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #3 Отговорено 3 Октомври, 2009 Колега наи вероятно си със спортни пружини,наи добре се свържи с драгич или хуго бос и си купи втора употреба пружини и всичко ще е наред.Моят акорд беше със спортни пружини и на легнали полицаи стържеше,купих си 4 пруйинки за 100-150лв,смених си ги и сега всичко е супер карам си и си свиркам.Успех колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 3 Октомври, 2009 на хуго бос трудно ще се обадиш, а и няма да ти свърши работа, че се е насочил в друга сфера. пиши на BOSS HOGG , той ще ти свърши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stykiaz 0 #5 Отговорено 3 Октомври, 2009 Тези разждиви пружини са за смяна според мене .... и аз моята я взех с едни такива спортни .... едве от тях имаха скъсан първи пръстен (този, който е още в чашката) ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
тодор 0 #6 Отговорено 3 Октомври, 2009 колата е 95 година, f22b5. като гледам пружините ми се струват оригинални но някакси имам чустжото че кат ги стискам поддават. говоря за отзад, предните не съм ги гледал.а и нещо друго нормално ли е при градско каране без ръчка да ми гори около 15/100 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #7 Отговорено 3 Октомври, 2009 Приятелю това за височината на колата трябва да я видиш моята е същия модел, нямам такъв проблем, а и разхода ти е много моята без ръчка пада на 11, а с ръчкане 13 максимум. Смени си горивния и въздушния филтър, или смени бензиностанцията ,или направо държавата и ще ти гори по малко :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
тодор 0 #8 Отговорено 4 Октомври, 2009 с спортен филтър съм така си я купих и го смених. А горивния не сам го сменял. колко литра е резервоара? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #9 Отговорено 4 Октомври, 2009 http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4307.html .Там ти е описано всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valko 4 #10 Отговорено 12 Октомври, 2009 За пружините по добре ги смени.Разхода ти е невероятно голям.провери филтрите,свещи....нали не сипваш 92?разхода на тоя мотор е 10-11 до 12 градско.Резервоара ти е 64 л. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове