Jump to content
vesso_varna

Обзор на автоизложението във Франкфурт' 09

Recommended Posts

Колеги, попаднах на богат снимков материал от току що приключилото IAA Frankfurt 2009, който искам да споделя с вас:http://www.skoften.net/index/kiekjes/IAA_Frankfurt_2009/hiВъпреки кризата ми се вижда доста лъскаво. На мен лично най- ми хареса Висмана :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, браво за линка. Разглеждам и се любувам на машинките. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кога ли ще стъпят тези модели и по нашите улици!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарско за ретроспекцийката , но друго си е на живо да се видят. По повод първите няколко снимки тая година имах път към Мюнхен и прескочих за малко до музея на БМВ (4 часа цъкане и завист). Може да си говорим квото щем но тея хора са създали МНОГО история, а залите със концепткарите "пропуснали " серийното производство са уникално нещо - особенно да погалиш хладната "кожа" на ДЖИНА-та (ако някой се сеща за кво иде реч ) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е добре де,и ние имаме панаир в Пловдив,автомобилно изложение в София,Варна и т.н!ЗАЩО НЯМА ТАКИВА КОЛИ ТУКА!(Знам защо въпроса е реторичен)!ЕЕЕ и каквото да ни говорят много ама много сме далеечеее от ЕВРОПА!Забележете,тези от вас който ще дойдат на Есенния панаир-колко кошчета за отпадъци има и се огледайте,каде можете да си хвърлите фаса или хартииката от Фафлата!ЕВРОПААААА ама .......!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не отварям нова тема.Малко сними от изложението в Есен:http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=17235Enjoy!

Редактирано от vesso_varna

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно ми е какво е това помпане на мускули, 300, 500, 700 коня?Всички знаем, че на една кола са и достатъчни между 200 и 300коня за да върви много добре,да не казвам изключително.Но кво да се прави, насоката според личното ми мнение е грешна.Масовият потребител ще се насочи към хибридите и изцяло ел. захранвани коли.Там е бъдещето и печалбите.Затова Хонда и Тойота наблягат на тези колици.А дали някой не пречи толкова години да минем на ток?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...