Jump to content
Zaio_87

Аман от глупаци по улиците

Recommended Posts

Здравейте колеги! Днес както си карах из града ме сполетя зла участ- удариха ми хондето! Както си карах праволинено един пич реши да ми сече пътя еи така от нищото и резултата е това-http://i858.photobucket.com/albums/ab150/z...87/DSC00021.jpghttp://i858.photobucket.com/albums/ab150/z...87/DSC00020.jpgНаправо нямам думи и не го пожелавам на никого! Чувствам се ужасно и реших до го споделя тук! Извода е че както и да карате никога не сте защитени! ВНИМАВАЙТЕ защото лошото не пита и иде бързо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съчувствам ти, колега! И мен са ме удряли така изневиделица, даже моето беши доста по-лошо и знам много добре как се чувстваш. Надявам се, че имаш каско и скоро хубавицата отново ще си върне блясъка, а след ремонта да ти останат и парички за почерпка (както стана в моя случай). :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако съдя по снимките сблъсъкът е станал в БГ, защото номера е английски. Ситуацията около удара и самия удар имат ли нещо общо с това че колата е с десен обратноразположен волан?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги! Днес както си карах из града ме сполетя зла участ- удариха ми хондето! Както си карах праволинено един пич реши да ми сече пътя еи така от нищото и резултата е това-http://i858.photobucket.com/albums/ab150/z...87/DSC00021.jpghttp://i858.photobucket.com/albums/ab150/z...87/DSC00020.jpgНаправо нямам думи и не го пожелавам на никого! Чувствам се ужасно и реших до го споделя тук! Извода е че както и да карате никога не сте защитени! ВНИМАВАЙТЕ защото лошото не пита и иде бързо!

Колега днес мисля че се мернахме някаде това хонде с тая регистрация не може да ме подмине и да не го забележа.Глупаци колкото искаш,язък за убавата кола,успех с продажбата колега. :) Редактирано от dan4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отървал си се леко от ОПАСНА хонда.Сега е време за такава за нашите пътища.Иначе и мен са ме удряли и не е приятно. Всъщност си е много гадно..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Споко колега,Случва се за сажаление..... и нем са ме удряли доста.даже последните 2 удара не сам ги и правил.ще се оправят нещата,а това че специаялисти колко искаш е друга тема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе тва е кофти :) ..но пък нали ти си ок :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Деба мн е гадно. Съчувствам ти мене като ме удариха ходих като болен 1 седмица. А за тва купенце си е за яд, ама пък нали ти си добре. Ще я изпънеш а са даже покраи другя ремонт може и да и обърнеш волана ако ти е за тука.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако съдя по снимките сблъсъкът е станал в БГ, защото номера е английски. Ситуацията около удара и самия удар имат ли нещо общо с това че колата е с десен обратноразположен волан?

Има колега и отляво да ти е волана и от дясно да е идиотите на пътя са си едни и същи (даже стават и повече) и въобще не им пука от коя страна седиш. И айде стига с тия тъпотии вече колко опасни били колите с десни волани че става банално

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отървал си се леко от ОПАСНА хонда.Сега е време за такава за нашите пътища.

подкрепям и аз!единственото хубаво на неподходящия волан, в случая е, че там удара е бил по-голям, и пораженията можело да са по-сериозниняма ли вече да забранят вноса на коли с десен волан ?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...