Jump to content
roting

рейка кончерто

Recommended Posts

здравейте колеги,от скоро съм във форума и ви моля да ме извините ако не съм пуснал темата правелно.Имам хонда кончерто д15б2\94. от близо 3 години,безпроблемни 3 години.От извесно време получих едно чукане във волана,след дълго скитане по ''МАЙСТОРИ''стигнахме до извода че чукането е от рейката(хидравлична),по-натегнахме я малко и чукането изчезна но претполагам ще е за кратко.Въпросите са ми:подлежи ли рейката на някъкъв ремонт и евентуално кой може да я ремонтира?и може ли да стане от някой друг модел на хонда или можеби на ровър.Благодаря предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да може да се ремонтира ако не си я сменил и издаде багажа обади се .Не съм много сигурен но май от акорд ще стане ама трябва де се провери, има колеги фенове на кончерто те могат да се изкажат по темата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kолега писано е мн. по темата от какво се получава това тропане на по вечето хонди е този проблема повярваи ми.За рециклиране мисля че в Стара Загора ги правеха,нека колегите от там да помагат за координати и мнения след рециклирането как е,колко време е издаржала.Колкото до взаимозаменяемост немога да помогна нека се изкажат др.колеги по вещи по вапроса.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...