Jump to content
catalepsy

Дърпа ми надясно?

Recommended Posts

Дърпа ми надясно при условие,че минах 2 пъти реглаж на предницата на датчиков стенд-сус сензори ала бала-но ми се струва че софтуера може да им е скапан?!с нови гуми съм?Колеги кажете на какво се дължи или препоръчайте някой стенд във Варна или Русе или Шумен понеже съм от Силистра! Предварително благодаря за идеите и предложенията!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом ти се струва, че софтуера им е скапан, иди на друг стенд ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на задните колела реглаж направили ли са?

Редактирано от keel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на задните колела реглаж направили ли са?

Гледаха и аз гледах 2 рият път нетрябваше да се пипат-докараха предните и задните в зелените допустими зони!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробва ли да размениш предните и задните гуми? или левите с десните за проба само? Гумите казваш са нови. С посока ли са? Спазена ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На предишната ми кола бях в същото положение - след един "успешен" реглаж взе да дърпа наляво и така си остана. Правих 2 реглажа след това и никакъв ефект. Имаше малко подобрение след смяна на кормилните накрайници, а и волана се повтвърди (нямаше серво).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска размених задните колела и ги сложих отпред-гумите са с посока но никаква промяна!Накраиници казваш?-Те са добре понеже скоро сменях кормилна реика--направо ще се побъркам,а и предницата олеква след 120км.???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако нямаш разпечатка, влизай в канала и замери диагоналите и дай резултата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не вземам аз разпечатки :lol: -майната им :) но личнo гледах монитора и всичко си беше в зоните -даже ги накарах да ги направят максимално до 0-та!Казвате диагоналите да замеря-от каде до каде се взематмерките(тва за да не е ударена колата ли?:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Варна - Булавто, срещу метро иди направи там реглажа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

живот и здраве сряда или четвъртък ще отида!Дано да се справят там!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в шумен мога да ти препоръчам един дето ги прави много добре.Когато влизаш в града от посока софия,минаваш по еднопоочния и в края на еднопосочния има гаражи,няма как да го пропуснеш.Мисля че се казва вальо.Това място е известно още като "манго",точно над военното поделение "пети полк"което вече всъщност не е на военните :) Има регулаж и на примекс и в квартал дивдядово-Пешо предницата се казва тоя от дивдядово.Ако имаш проблеми с намирането,пиши ми на лично ще дойда кадето кадето кажеш и ще те заведа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не вземам аз разпечатки :) -майната им :) но личнo гледах монитора и всичко си беше в зоните -даже ги накарах да ги направят максимално до 0-та!Казвате диагоналите да замеря-от каде до каде се взематмерките(тва за да не е ударена колата ли?;)

Какво ще рече максимално до нулата? Или по-точно като е на 0, какво означава, че е точно там където трябва или ъгъла на колелата е 0 градуса (без значение за кой точно ъгъл говорим).? Ако имаш сервизно ръководство, виж какви ъгли са написани и ги направете такива(на някой, ако му трябва, мога да дам информация за камиони).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти ги гледай да са въвели твоя модел в стенда.... че иначе регулират ... за Сивик - кво толкова че налице е 99та производство, а на стенда нацъкват 95та... а всички настройки са различни...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за отзивите и препоръките!В сряда съм във Варна ,ще отида на Булавто както ми преложи колегата и ако не се оправи --магистралата и Шумен!Живот и здраве!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...