bumer911 0 #1 Публикувано 14 Септември, 2009 Здравейте,Харесал съм си една Хонда Сивик'97 година производство!Интересува ме мотора 1.4i, който фабрично си е 75 к.с. има ли възможност само чрез мхането на някаква ограничаваща пластина да стане 90 к.с., защото продавача ме омайва, че била в момента - не 75, а 90 к.с., т.к. била свалена някаква пластина?Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #2 Отговорено 14 Септември, 2009 (Редактирано) Заповядай колега КликПолзвай Search-a (търсачката) на форума.Помага много.Поздрави !!! Редактирано 14 Септември, 2009 от Wish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlatin807 5 #3 Отговорено 14 Септември, 2009 колега колата ти англицанка ли е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bumer911 0 #4 Отговорено 14 Септември, 2009 (Редактирано) не е англичанка, момчето което кара сега колата каза, че пластината е махана в австрия, откъдето е и колата, но не знае дали е сменяна и гарнитурата! Да не би пластината и гарнитурата да са едно и също нещо? Редактирано 14 Септември, 2009 от partyboy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #5 Отговорено 14 Септември, 2009 Пластината ми се струва, че е точно гарнитурата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlatin807 5 #6 Отговорено 15 Септември, 2009 аз на моята я смених но колата се дави иначе има голяма разлика.и пак си сложих оригинала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Panayot Karadjov 0 #7 Отговорено 22 Септември, 2009 Значи на 75 к.с. като се смени гарнитурката и се сложи от 1.4is 90 к.с вдига се мощноста но не става точно 90 к.с а по малко, но след това проблемът е че разходът на бензин се повишава и 1.4i започва да гори доста повече ot 1.4 is Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 22 Септември, 2009 от къде ги извадихте тея заключения ? колата си върви точно колкото 90 коньовия модел и разхода си е същия. Няма никаква причина да гори повече ако всичко е в изправност. (естествено при нормално каране) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #9 Отговорено 22 Септември, 2009 Практиката показва, че дори върви малко повече от 1.4 is , защото има по-къса кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Panayot Karadjov 0 #10 Отговорено 24 Септември, 2009 (Редактирано) Не е от лично мой опит и не мога да твирдя 100%но мой приятел монтьор който е правел много хонди сменял много такива гарнитури ми го каза. Редактирано 24 Септември, 2009 от войводата/cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #11 Отговорено 24 Септември, 2009 кажи на приятеля ти "монтюр = майстор" да си намаже монтьорската книжка с грес и да я изяде. Дано му преседне та друг път като не разбира нищо да не изказва компетентни мнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #12 Отговорено 24 Септември, 2009 Практиката показва, че дори върви малко повече от 1.4 is , защото има по-къса кутия.Аз защо си мисля, че кутийте са еднакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rally_m 0 #13 Отговорено 24 Септември, 2009 Абсолютно вярно. На мойта преди по-вече от 2 години и махнах гарнитурата и нямам никакви проблеми нито с разход нито с вървене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #14 Отговорено 24 Септември, 2009 И на ме ми смениха блендата и то в уж "уважаван", наш сервиз, но не съм усетил нищо ново - нито като увеличение на мощността, нито като смяна количеството гориво. Тая мощност в крайна сметка може ли да се измери някак си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #15 Отговорено 24 Септември, 2009 Да на дино стенд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #16 Отговорено 24 Септември, 2009 дино , което като гледам какви графики вадят хората не може да му се вярва посмъртно (мое мнение, пък всеки си знае на какво да вярва). относно скоростните кутии мисля че са еднакви просто а3-ката като махнахме гарнитурата вървеше повече от а4-ката, заради това ни се струва по - къса. ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krachunoff 0 #17 Отговорено 21 Януари, 2016 Здравейте колеги,за да се получат нещата от 75 на 90 коня трябва да се смени освен гарнитурата и еку-то. Това го правят братушките...и се оказа наистина така. Аз го направих и разликата е голяма. До скоро бях само с гарнитура от д14з4 иии не е достатъчно. Даже имах и пропадане на оборотите, което при новото еку вече липсва...p.s. аз съм с д14з3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове