stany68 0 #1 Публикувано 7 Септември, 2009 Колеги,някой знае ли за какво става въпрос:при движение не по-малко с 80 км/ч,при дори и най-лек завой,се чува нещо като тупкане,много начесто.Първо беше отпред в ляво,сега и отдясно.Като изправя след завоя,изчезва.Що е то ?По-рано бях питал,но никой явно не знае: откъде да намеря читав шалтер на делкото ? Не пожелавам на никой да има този проблем - не пали изобщо.На Раковски и Сливница го оправиха - разкостиха ,побългариха и т.нПали като пушка,но не знам до кога? Към оргиналния стартер Валео не става нито шалтер Бош,нито накакъв тайвански Карго,нито нищо !!!Дайте идея откъде да намеря нещо читаво?Последен въпрос - карам на газ и вероятно съм за реглаж на клапани.Изминах около 18 000 км и напоследък колата е като удушена;на бензин е малко по-добре,но е далече от истината.Дали е само реглаж или да махам катализатора? Или нещо друго? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 7 Септември, 2009 Виж си вътрешните карета и махай катализатора !За клапаните - реглаж задължително... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 8 Септември, 2009 По първият въпрос, най напред си провери балансаторите на полуоските, да не са отлепени и да се разкарват по самата полуоска...По вторият въпрос,последно за шалтера на стартера ли говориш, защото делкото май няма шалтер ?...А по третият, sebulba вече ти е отговорил, но първо си провери клапаните и виж дали няма да се оправи от тях, тогава махай катализатора ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
powerhonda 0 #4 Отговорено 8 Септември, 2009 Колега и аз имам този проблем при мен се оказа външно ляво каре...първо тропаше само на ляво ама сега и на лек десен с по висока скорост пак потропва като вибрация на волана го усещам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany68 0 #5 Отговорено 9 Септември, 2009 при мене вибрации няма.като слушам ,най-вероятно са карета.като установя и оправя - ще споделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany68 0 #6 Отговорено 9 Септември, 2009 Става въпрос за шалтера на стартера ! Откъде го измислих това делко...Благодаря за другите идеи - ще споделя,като ги оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 9 Септември, 2009 От друга Японска кола, гледал ли си дали няма да пасне, щом не можеш да намериш за Хонда ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове