Jump to content

stany68

Фен
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно stany68

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 11.11.1968

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

1755 профилни разглеждания
  • MAX-1

  1. Продавам за Хонда Акорд - F18A3 -1998год,.бензин: 4 метални оригинални джанти; 2 бр.зимни гуми FULDA 185/65/15 - на около 6-7000 км.;2бр.зимни гуми Gislaved - 185/65/15 - на около 6-7000 км.Гумите са много запазени ,монтирани са на джантите ;има и 4 бр. оригинални тасове на Хонда. Като подарък към тях - 2 бр. Bridgestone - летни,195/60/15.Цена по договаряне.Продадох колата и ми останаха само гумите. Тел. 0888 98 21 06
  2. То това го четох,ама не става въпрос за пустия му дизел.........Иначе,и човекът се пита ,а отговор нийде не получава.
  3. Здравейте. От известно време се интересувам от някакъв по-нов Акорд . Всички знаем какви са предложенията.......Някой от познавачите гледал ли е или знае ли нещо за тази кола ? : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11319998010988436&f1=details&slink=2p9rm1Благодаря предварително за всички мнения както за нея,така и за дизелът на Акорд след 2004-2005 година.
  4. Колеги с Акорди,дайте някаква идея защо моя мил АКОРД - F18A3/98 год. нещо хич не "набира"при потегляне - на светофар например ? Няма никакво значение дали съм на газ или бензин,дали съм натоварен или не Докато потегля,съседните коли са на 20 метра вече.Което е кофти.Съединител ли е,що ли е ?А за тропането да не говоря.Вече 3-та година я карам тази кола - то не беше Омбре,то не беше Дидо .... - ВСИЧКИ КАЗВАТ,ЧЕ КОЛАТА Е ЗДРАВА.Е като е здрава - що тропа? Аз Пасата и Волвото ги махнах,защото тропаха,ама сега от Акорда няма спасение.Страх ме е ,че нещо изведнъж ще се срине и тогава......Събирам всякакви идеи.А - и преди 2 дни след едно задръстване в Румъния ,за пръв път ми светна жълтата лампа на таблото - чека на двигателя.Спрях,запалих и повече не светна.Трябва ли да се притеснявам и да ходя на майстор ?
  5. Става въпрос за шалтера на стартера ! Откъде го измислих това делко...Благодаря за другите идеи - ще споделя,като ги оправя.
  6. при мене вибрации няма.като слушам ,най-вероятно са карета.като установя и оправя - ще споделя
  7. stany68

    Accord F18a3

    Колеги,някой знае ли за какво става въпрос:при движение не по-малко с 80 км/ч,при дори и най-лек завой,се чува нещо като тупкане,много начесто.Първо беше отпред в ляво,сега и отдясно.Като изправя след завоя,изчезва.Що е то ?По-рано бях питал,но никой явно не знае: откъде да намеря читав шалтер на делкото ? Не пожелавам на никой да има този проблем - не пали изобщо.На Раковски и Сливница го оправиха - разкостиха ,побългариха и т.нПали като пушка,но не знам до кога? Към оргиналния стартер Валео не става нито шалтер Бош,нито накакъв тайвански Карго,нито нищо !!!Дайте идея откъде да намеря нещо читаво?Последен въпрос - карам на газ и вероятно съм за реглаж на клапани.Изминах около 18 000 км и напоследък колата е като удушена;на бензин е малко по-добре,но е далече от истината.Дали е само реглаж или да махам катализатора? Или нещо друго?
  8. Здравейте ,колеги.Моля за помощ - нещо Акорда не палеше нормално и го оставих да го правят - майсторите на Раковски и Сливница-в София....Оказа се,че шалтера е отишъл на кино.Пробваха 2 - на Бош и Карго - не станаха.Ами сега ?Отвориха моя си шалтер - вътре всичко изгоряло, чудно как изобщо съм запалил..Почнаха да подменят нещата- мъъъъкааааа.....Здраво го побългариха.Е,сега пали перфектно,но направата не ми хваща окото и ме съмнява качеството на ремонта,затова ми се иска да си го намеря този шалтер само,защото за цената на комплекта стартер+шалтер не ми се и пита .На шалтера не пише нищо, на стартера -VALEO 31200-P45-G11.Aналогът му е NIPPON/DENS0 - 1208 000 7460.Някой знае ли къде да го търся това нещо ?Благодаря предварително на всички.
  9. Колеги,имам следното проблемче: става въпрос за Акорд 98/F18A3- преди няколко месеца от време на време не палеше:като завъртя ключа се чуваше само едно чаткане и после на трето-четвърто подаване на контакт - запалва.Една сутри не запали.Ударих по стартера,запали и хайде на майстор.Отряза ми главата за едни четки - били износени,изпаднали и т.н....Два месеца по-късно започна отново същата история.Проверих и акумулатора -ОК е.Оказа се,че чаткането се чува от едно нещо зад стартера - викат му "шалтер".Май било зацапано ? Оправя ли се запалването със сваляне и почистване на този шалтер или трябва нов ?Благодаря.
  10. Приятелю,който ти ги е наговорил глупостите за Акорда,не е много в ред,да знаеш...Карам Акорд 1998 год.няма подобни проблеми.Така че,ако не се я вече взел,взимай смело.Цените на частите са нормални,има ги.Само разхода е по-височък,на бензин и нагаз/като мен/,но какво да се прави....Колегите с подобни Акорди може да го потвърдят - на градско ми дава около 15/100 газ.Иначе си върви перфектно.
  11. Моят Акорд е същият,само че е 1998 год.Раходът му е като твоя,така че споко.На градско и на газ е нормално.И аз първоначално мислех че е много,но колата си върви перфектно и не пипам газовата уредба.Това е положението.
  12. Колеги ,т.к. имам само едно дистанционно на алармата на Акорда - оригинално от Хонда - имам питане : възможно ли е да се изработи второ дистанционо? Моето и без това не е много здраво и си е направо рисковано да карам само с едно.А алармат си е перфектна и не ми се сменя.Благодаря ви за отговорите.
  13. Прави са колегите Ако си от София - препоръчвам ти сервиза за ауспуси на околовръстното - срещу магазина за освет.тела - СИРИУС. Аз там ходих лятото и съм много доволен ....
  14. H1 или поне такива са на Акордите до 1996 г. с другата маска и капакБлагодаря ,H1 са светлините
×
×
  • Създай нов...