Newbie 5 #1 Публикувано 7 Септември, 2009 Здравейте колеги искам да ви попитам от къде мога да закупя подкалници (нови) и нова долна кора която е под двигателя в Пловдив ? Търсих в един магазин там до Васил Априлов но имали само ляв, а на мен ми трябват и 2-та, че делкото прави парчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #2 Отговорено 7 Септември, 2009 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=37512 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newbie 5 #3 Отговорено 7 Септември, 2009 Написах че ми трябват НОВИ, и плюс това пича няма сивик 6-та генерация хеч за продажба... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4 Отговорено 7 Септември, 2009 http://www.avtosklad.bg/6/%D0%91%D1%80%D0%...ic+(95-01).htmlОбади се на посоченият телефон, мисля че ще ти помогнат хората.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #5 Отговорено 7 Септември, 2009 (Редактирано) http://www.euro07.bg/catalog/catalog.php?a...ar&id=20043само,че цени няма за подкалниците....провери по телефона ако искаш и успех ааа,кора няма между другото Редактирано 7 Септември, 2009 от Венцо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newbie 5 #6 Отговорено 11 Септември, 2009 То е по-скоро нещо като манта, която пази двигателя от пръски.В магазина оригинално (ново) е 280 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #7 Отговорено 13 Септември, 2009 Колко странно.Ако намериш НОВО оригинално например за 20лв. може и на мен да поръчаш. Сори ама не се сдържах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newbie 5 #8 Отговорено 30 Септември, 2009 Еми не пич ама за тия стари кочини дето караме за 1 пластмаса да ти искат 280 аиде мерси... все пак е кола на 10 години (стара кочина) мисля че цените на частите са доста измислени... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yasen6275 0 #9 Отговорено 2 Октомври, 2009 Много ми е любопитно как ги мислиш тея.Матеряла вложен ли е?Машини ползвани ли са?Минали ли са качествен контрол?Предполагам се сещаш какъв е отговора на тези въпроси.Ха сега ми обясни защо цената на чарка за стара и нова кола трябва да се различават драстично? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #10 Отговорено 4 Октомври, 2009 аз си взех подкалник за 25лв.. няма да ти описвам колко е крив и как не пасна грам на колата. от 10 дупки 2 съвпаднаха... абе трагедия с 2 думи. Счупих го и взех само парчето което ми липсваше и го завинтих за моя.... и така ще карам докато си намеря ЗДРАВ и ОРИГИНАЛЕН... та колега ако намериш нов подкалник за 20лв. дет да пасва ме пиши и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #11 Отговорено 4 Октомври, 2009 днес изхвърлих няква диплянка за нови кори и подкалници в SPS - хотела до Метро, иди питай там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newbie 5 #12 Отговорено 7 Октомври, 2009 Подкалници си купих по 19лв парчето тайвански дупките пасват, просто на 2 места не полепват плътно до калника но това мисля да го оправя с пистолет с горещ създух и ще заспи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #13 Отговорено 19 Ноември, 2009 ако си беше хвзел втора употреба оригинални нямаше да има нужда от пистолет за горещ въздух Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #14 Отговорено 24 Ноември, 2009 (Редактирано) Кори под двигателя - "Васил Левски"№66 За информация - 032/969551, 0895802080. Със сигурност цените са под 100лв. Ако имаш късмет може и подкалници да имат. Редактирано 24 Ноември, 2009 от Jorko. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове