doctor 13 #1 Публикувано 1 Септември, 2009 Е никой не може да отрече че шеста хеч е НАЙ-КРАСИВАТА кола на света, нема друго като нея, нищо излишно няма в нея, всичко си е на мястото, е това е най-готината кола на света, фарове-мигачи-2врати-прагове-фън от всякъде. Никой не може да ми докаже че има по-красива кола на света. НЕ Е ЛИ НАЙ-КРАСИВАТА. Най-готина за каране е 4г.-Хеч ама това е друга тема. Абе FUN-отвсякъде...завинаги в сърцата ни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 1 Септември, 2009 каква е целта на темата? всеки си има мнение..за мен пък 5та е най-красивата. въпрос на личен вкус е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArowanA 0 #3 Отговорено 1 Септември, 2009 (Редактирано) Подкрепям колегата всеки си има вкус и за мен 5 генерация хеч е с пъти по-добре от 6 генерация, но това си е мое мнение Редактирано 1 Септември, 2009 от ArowanA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #4 Отговорено 1 Септември, 2009 Е карай си я, някой от нас имат друг вкус. Шестака е готин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 1 Септември, 2009 (Редактирано) Както винаги съм казвал "това е възможно най-грозната Хонда правена някога!" За мен най-хубавата Онда е 4 ген хетч п.п. Нищо лично към притежателите на 6ген въпрос на вкус .п.п.п. Пък за най-хубава на света ..... там вече дума да не става. Това може да го каже човек, който не е виждал тойота селика или НСХ п.п.п.п. Темата ще стане интересна. Само че трябваше да я пуснеш като анкета Редактирано 1 Септември, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #6 Отговорено 1 Септември, 2009 4G FOREVERподкрепям терористчето.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #7 Отговорено 1 Септември, 2009 (Редактирано) тука май се заформя батъл трябва да се направи анкета..макар че не е хубаво да се цепим на четворки,петички,шестички... Важното е да има [H] на капака Редактирано 1 Септември, 2009 от Tr1nky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #8 Отговорено 1 Септември, 2009 Докторе как си с пещерската?????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #9 Отговорено 1 Септември, 2009 (Редактирано) мда, анкета ама да е "коя е най-грозната" , а не коя е "най-хубавата" . п.п. батъла щом не е с лоши чувства няма нищо лошо п.п.п. в отговор на Benji :напред с материала Бързо го разкри обаче Редактирано 1 Септември, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #10 Отговорено 1 Септември, 2009 хаха, взе ми го от устата... тъкмо щях да питам дали е пил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #11 Отговорено 1 Септември, 2009 CRX-a равен няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #12 Отговорено 1 Септември, 2009 наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fatvido 5 #13 Отговорено 1 Септември, 2009 И аз подушвам злоупотреба с огнена вода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #14 Отговорено 1 Септември, 2009 ЕЕее глупости ние с шестици не пием, ние сме трезвениците на форума хах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #15 Отговорено 1 Септември, 2009 С какви технически параметри /еталони/ мерите красотата? Я го поставете спора на научна основа - , че заприличва иначе на седянка пред блока Съществува и израза - "въпрос на вкус " , казало кучето и си облизало .... ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #16 Отговорено 1 Септември, 2009 Най-велик е ТЕЛЕВИЗОРА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #17 Отговорено 1 Септември, 2009 EG FTW екатата са много дебели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #18 Отговорено 1 Септември, 2009 Верно е подранил колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #19 Отговорено 1 Септември, 2009 Много ококорени ми идват на ме 6ците, 5цата е много добър баланс между ръбатостта на 4г и ококореността на 6г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
naka 0 #20 Отговорено 1 Септември, 2009 Каквото и да си говорим от 5 г. сивик по красива кола няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #21 Отговорено 1 Септември, 2009 а са де секи си го кефи неговата си !ако ше има анкета да бъде кой какво кара и накрая да му ударим чертата и да видим кво става аз съм за купетата се тая генерацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #22 Отговорено 2 Септември, 2009 Докторе,а мезиш ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #23 Отговорено 2 Септември, 2009 Хахаха нереалната тема...все повече се изумявам влизайки тука Всеки има право на избор и на вкус...3-та 4-та 5-та 6-та няма значение..мисля че важното беше колата да е Хонда? Темана на колегата няма много смисал(без да се обижда),но какво веднага го зачесахте ококорени били не знам си кво...аз много си харесвам колата,но това пречи ли ми да се радвам и на 5-та и 4-та и т.н? НЕ!! Всяка е уникална сама по себе си П.С и нека не забравяме че 6-та е първия сивик на който така да се каже е обърнато малко повечекоо внимание..тоест първият Сивик Type-R Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мария Илиева 67 #24 Отговорено 2 Септември, 2009 евала колега само така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #25 Отговорено 2 Септември, 2009 (Редактирано) 6-ата рулира , най добрият модел 5-тата все едно съм я дялкал с чекията ! 4-ата е още по зле , но пък тя си има някакъв особен чар затова момчета купете един HKS R33 като моя и няма да сбъркате Редактирано 2 Септември, 2009 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #26 Отговорено 2 Септември, 2009 Еее много сте груби...чак "дялкана с.." кажи "не ми допада" примерно!Сега ще стане лудница в тази тема,всички ще отворят големите усти и ще се изпокараме за глупости... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #27 Отговорено 2 Септември, 2009 "Моето гардже е най-хубаво....." нали я знаете приказката И аз така, преди да подкарам 6тата си мислех, че е мнооо грозна. И като си я купих открих красотата й, но никой не може да ме накара да кажа, че Сивик Шатъл '84 е грозна кола, ръбеста - може, но за мен е най-прекрасната кола! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #28 Отговорено 2 Септември, 2009 6-ата рулира , най добрият модел 5-тата все едно съм я дялкал с чекията ! 4-ата е още по зле , но пък тя си има някакъв особен чар затова момчета купете един HKS R33 като моя и няма да сбъркате С риск да ме треснат модераторите,ама що не идеш да се делнеш нещо друго... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #29 Отговорено 2 Септември, 2009 Хей ДОК, защо си купи и 4-та ген. като си толкова влюбен в 6-та ?Моето мнение е, че Сивиците като цяло са таралясници, ама не знам защо постоянно си ги купувам Иначе по темата:4G RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :hondarulez:! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #30 Отговорено 2 Септември, 2009 Ококорени 5та е най-красивата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #31 Отговорено 2 Септември, 2009 (Редактирано) Така като гледам наистина е "моето си е най-хубаво" Ама аз като имах англичанка пак 4-та си ме кефеше в пъти повече (все пак винаги съм си мечтал за такава) Ако не говорим само за сивици, както спомена Питбула РЕКСА няма равен п.п. activity , хората не си купуват Р33 може би защото нямат толкова пари , а и да имат е последния модел който биха си купили ..... Редактирано 2 Септември, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #32 Отговорено 2 Септември, 2009 (Редактирано) тука май се заформя батъл трябва да се направи анкета..макар че не е хубаво да се цепим на четворки,петички,шестички... Важното е да има [H] на капака Подкрепям колегата важно е H -то но все пак 5г е най-красивата Aйде наздраве Редактирано 2 Септември, 2009 от wishmaster_333 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #33 Отговорено 2 Септември, 2009 Всяка кола тунингована може да изглежда прекрасна, гледайте си базовите варианти и то най вече като излизат с железни джанти как са )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaT^SmoukofF 1 #34 Отговорено 2 Септември, 2009 Не съм виждал по красиви коли от 5г сивик и 4г Прелюд...та наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #35 Отговорено 2 Септември, 2009 Е колегата да не се обижда, ама тука последните месеци във форума взеха да излизат Ба..и безсмислените теми и тая влиза в тях с пълна сила. Като толкова много си се кефиш на 6-тата ген, пусни анкета всеки да си гласува ще е по-интересно и няма да прилича на махленски спор.айде със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #36 Отговорено 2 Септември, 2009 Еми направете го анкета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #37 Отговорено 2 Септември, 2009 Много ококорени ми идват на ме 6ците, 5цата е много добър баланс между ръбатостта на 4г и ококореността на 6г Абсолютно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #38 Отговорено 2 Септември, 2009 това е най-безсмислената тема в тоя форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #39 Отговорено 2 Септември, 2009 ...е тая е най красивата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #40 Отговорено 2 Септември, 2009 Ако не се лъжа, подобна тема имаше, но сега е някаде в небитието!Иначе мисля, че е приятно предизвикателна, и на който не му харесва да не я чете! За мене почти няма модел и генерация на Хонда, който да не ми харесва, обаче като цяло май Прелюдите са най-красивите Хонди!Друг е въпроса вече, кой какво му е на сърцето - за мен това е Сивик 5-та хеч , а по красота на формите 5-та купе (че и 6-та купе)!Рексовете пък са съвсем друга мания - важното е, че е ХОНДА мания! Една анкетка в случая ще е много добро решение на спора, а и нагледен резултат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове