Newbie 5 #1 Публикувано 28 Август, 2009 Искам да попитам къде могат в Пловдив да ми сложат качественна гарнитура и да не отича ? Понеже колата излиза след основен, но неискам да се занимавам повече с този майстор, защото пак само ще прибере пари и ще я направи по същия начин.И доколкото разбрах с тия гарнитури много хора берат ядове след ремонта, верно ли е ? Мене ми надува въздух в охладителната система и от там почва да грее... Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 29 Август, 2009 Гарнитура на главата ли???С кои гарнитури берат ядове,за Сивик от подписа ти са метални..колата ако е прегрявана може да се налага и лице на блока да се вземе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 29 Август, 2009 До колкото разбрах от поста ти, си сменял гарнитурата и друг път и колата ти пак надува в охладителната система....Ако е така, причината е или крива глава, или спукана и понякога- много рядко, но се случва- спукан цилиндър (имал съм и такива случаи) ..За това не е лошо, да се занесе главата на водна проба и на шлайф, а цилиндрите да се огледат много внимателно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #4 Отговорено 31 Август, 2009 Задължително се слага метална гарнитура и нови болтове за главата.По магазините се предлагат клингиритови боклуци,които не трябва да се купуват,защото следват само ядове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bayilijan 1 #5 Отговорено 2 Септември, 2009 Говоря от опит. И аз сменях гарнитура на главата. 2 пъти издуха гарнитурата. 1вата беше BGA мисля (уж оригинална япоска за 40-50 лева с отстъпка). Издържа 500 км . 2рата Karlos reinc (или нещо такова) издържа 7200 км. тая втората даже от няколко майстори познати казах, че само такива ползват (35 лева). Накрая взех Payen (или подобно) и за сега колата няма проблем (80 лева с отстъпка). Това което искам д ати кажа е, не гледай парите като правиш гарнитура на главата. Проблема не е толкова в майстора, колкото в частите.П.С. остъпките са защото майтора ми е 1ви приятел - 20-30 % отстъпки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #6 Отговорено 2 Септември, 2009 Проблема не е толкова в майстораВ повечето от случаите е може да си купиш ултра скъпа и здрава гарнитура , но някой "майстор " като ти я стегне с гайковерта , познай колко ще изкара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newbie 5 #7 Отговорено 7 Септември, 2009 Проблема е решен момчета, мерси за отговорите все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове